ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η μεγαλύτερη έκθεση χειροποίητου στη Ρόδο ζωντανεύει ξανά τον Δεκέμβριο του 2015

Μετά την επιτυχία του Days Of Art 2014 και λόγο της μεγάλης ζήτησης που είχε η έκθεση από τους χειροτέχνες, δίνεται ξανά η ευκαιρία στους καλλιτέχνες του χειροποιείν  να παρουσιάσουν τα έργα τους.

Το Days Of Art 2015 αφιερώνει 4 ολόκληρες ημέρες (3,4,5 & 6/12/2015) στους καλλιτέχνες και τα χειροποίητα εκθέματά τους. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Narkissos Deco  όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να απολαύσουν τα εκθέματα, αλλά και να παρακολουθήσουν θεματικά shows που αντιπροσωπεύουν τον κάθε εκθέτη ξεχωριστά. Οι παρευρισκόμενοι επίσης, έχουν δυνατότητα, αν επιθυμούν, να αγοράσουν και όποια αντικείμενα τους ενδιαφέρουν, καθώς όλα τα εκθέματα θα είναι προς πώληση.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι ασχολούνται με χειροποίητα κοσμήματα, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, ρούχα, παπούτσια, έπιπλα, αξεσουάρ, αλλά και διάφορα τρόφιμα, όπως γλυκά ή μαρμελάδες. Στο Days Of Art 2015 επίσης θα εκτίθενται και έργα φωτογράφων. Οι εκθέτες που θα συμμετέχουν θα προέρχονται από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχών καλέστε στο 22410-20600 ή στείλτε e-mail στο [email protected]

Δηλώσεις συμμετοχών μέχρι 10 Νοεβρίου

Facebook: Days Of Art

https://www.youtube.com/watch?v=YWQOX0bpaLg

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.