ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η μεγάλη απόφαση της Ναταλίας: Γίνεται επιτέλους μανούλα η Γερμανού!

Δείχνει έτοιμη να γίνει μητέρα και οι δυσκολίες που της παρουσιάζονται δεν την πτοούν καθόλου. Ίσα-ίσα που την πεισμώνουν ακόμα περισσότερο. To “YES!” πρώτο σάς είχε αποκαλύψει ότι η Ναταλία Γερμανού ήθελε να γίνει μητέρα και ότι είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες υιοθέτησης παιδιού. Το μητρικό της ένστικτο είχε ξυπνήσει και είχε πάρει τη μεγάλη απόφαση, κάτι που παραδέχτηκε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η παρουσιάστρια ζει στιγμές μεγάλης αγωνίας και κοντεύει να τρελαθεί, αφού, όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εκπομπή της, σε αυτή την επιθυμία της (που θα πρέπει να βρει παντού μιμητές συμπληρώνουμε εμείς) έχει να αντιμετωπίσει το… τέρας που όλα αυτά τα χρόνια έχει εξελιχθεί σε μάστιγα της χώρας, αυτό της γραφειοκρατίας. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Ναταλίας, η αίτηση για υιοθεσία ενός παιδιού έχει κατατεθεί από πλευράς της εδώ και τρία χρόνια(!) και ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες, κάνοντάς την να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. “Υπάρχει τρελή γραφειοκρατία στην Ελλάδα. Δηλαδή και τρία χρόνια που έχουν κινηθεί τα πράγματα, θέλει κάνα δυο ακόμα”, είπε χαρακτηριστικά μην μπορώντας να κρύψει τη δυσφορία της.

Η επιθυμία της, όμως, να αγκαλιάσει ένα παιδί την κάνει να τα ξεχνά όλα και να ονειρεύεται εκείνη τη μέρα. “Είναι κάτι που εγώ το συνιστώ και σε πάρα πολλές γυναίκες. Το σκέφτομαι πολλά χρόνια να το κάνω”, ανέφερε φανερά συγκινημένη στον αέρα της εκπομπής της “NaMaste”. Η Ναταλία δεν πρόκειται να το βάλει κάτω. Η απόφαση να γίνει μητέρα είναι ειλημμένη και δεν κάνει πίσω. Θέλει πολύ ένα μωρό και περιμένει την ώρα που θα το σφίξει στην αγκαλιά της. Αυτό το συναίσθημα θέλει να νιώσει και είναι αποφασισμένη να κάνει όση υπομονή χρειάζεται. Δείχνει έτοιμη να γίνει μητέρα. Έχει γίνει σκοπός της ζωής της και δεν υπάρχει τίποτα για να τη λυγίσει.

athensmagazine.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.