ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μας χάρισε υπέροχες και πολύ σeξι πόζες (ΦΩΤΟ)

Είχε πρωταγωνιστήσει στον «Εραστή Δυτικών Προαστίων» το 2005 και έκτοτε έκανε σταθερά και πολύ καλλιτεχνικά επιτυχημένα βήματα. και όμως.. στο παρελθόν της πρόλαβε να φωτογραφηθεί ολόγυμνη!

 Απόφοιτος του τμήματος θεατρολογίας του Πανεπιστήμιου των Πατρών, παιδί του Αμόρε,  σκηνοθέτης και ηθοποιός.Η «Λίζα» στην επιτυχημένη σειρά χάθηκε ξαφνικά από την ελληνική τηλεόραση, αλλά πρόσφερε και αυτή αισθησιακές σκηνές.

 Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι μια γλυκιά ηθοποιός που έχει συμμετάσχει, κατά το παρελθόν, σε πολλά σίριαλ που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση.

Ελάχιστοι θα θυμούνται, πάντως, ότι η όμορφη Μαριλίτα έχει πρωταγωνιστήσει και σε μερικές άκρως αποκαλυπτικές σκηνές, ενώ δεν έχει αρνηθεί να κάνει γυμνό για τις ανάγκες φωτογράφισης του «ΜΑΧ»..

Η πανέμορφη ηθοποιός είχε σκηνοθετήσει το 2013 για το Φεστιβάλ Αθηνών την παράσταση  «Λάθος Κίνηση».

Την πρώτη φορά που αντικρίσαμε ως θεατές το όμορφο πρόσωπο της Μαριλίτας Λαμπροπούλου ήταν περίπου 15 χρόνια πριν, μέσα από τη μικρή οθόνη. Ήταν το 2001 και φαίνεται πως τα τεράστια μάτια, τα σαρκώδη χείλη και η λευκή, σχεδόν χάρτινη, επιδερμίδα της, ήταν ο λόγος που την διάλεξε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για την τηλεταινία του «Τρεις Ευχές» ..

Το γυμνό θα το δοκιμάσει μόλις ένα χρόνο αργότερα -και μάλιστα full frontal γυμνό- στην ταινία του 2002, του Νίκου Γραμματικού «Ο Βασιλιάς»..

Τρία χρόνια (2005) μετά τον «Βασιλιά» θα κάνει «εμπορική» στροφή και θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Αλέξανδρο Γεωργούλη στην σειρά «Εραστής δυτικών Προαστίων» μια σειρά που έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης..

Απολαύστε την στις πολυ σέξι φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Gallery item 11

Gallery item 1

Gallery item 5

Gallery item 7

Gallery item 9

Gallery item 10

Gallery item 2

Gallery item 6

Gallery item 4

Gallery item 8

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.