ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Kylie Minogue χώρισε λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Λίγους μήνες πριν η Kylie Minogue, δήλωνε πανευτυχής στο πλευρό του 29χρονου συντρόφου της Joshua Sasse και μάλιστα αποκάλυπτε σε συνέντευξή της ότι σχεδιάζουν να παντρευτούν.

Όμως, η 48χρονη τραγουδίστρια, αποφάσισε να χωρίσει, καθώς εκείνος την απάτησε με συνάδελφό του, ηθοποιό. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η πέτρα του σκανδάλου είναι η Ισπανίδα ηθοποιός Marta Milans, την οποία γνώρισε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων τηλεοπτικής σειράς στον Καναδά πέρυσι.

Η Kylie, ανακάλυψε ότι ο Joshua Sasse είχε παράλληλη σχέση μαζί της, γεγονός που την συνέτριψε. Όπως αναφέρουν πηγές από τον οικογενειακό της κύκλο, η διάσημη τραγουδίστρια έβγαλε το δαχτυλίδι του αρραβώνα και είναι καταβεβλημένη.

«Είναι πολύ πληγωμένη. Πραγματικά πίστευε ότι αυτός ήταν ο σωστός για το επόμενο βήμα, αλλά δεν τον εμπιστεύεται πια!».

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε ανακοίνωσή της στο Instagram ξεκινώντας με ευχαριστίες προς τους θαυμαστές της για τη στήριξη που της δείχνουν σε αυτό το κεφάλαιο της ζωής της.

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την κατανόηση που δείχνετε καθώς ο Josh και εγώ αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε ξεχωριστούς δρόμους. Ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα ο ένας στον άλλον καθώς συνεχίζουμε σε νέους ορίζοντες. #thesunalwaysrises».

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.