ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον θα μεταφερθεί σπίτι για να πεθάνει γαλήνια

Η Bobbi Kristina, η μοναχοκόρη της αδικοχαμένης ντίβας Γουίτνεϊ Χιούστον, αναμένεται να μεταφερθεί στο σπίτι της προκειμένου να πεθάνει γαλήνια, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ ξένων μέσων.

Η Bobbi Kristina παλεύει για τη ζωή της σε νοσοκομείο από τον περασμένο Ιανουάριο οπότε και βρέθηκε αναίσθητη στο μπάνιο του διαμερίσματός της.

Ο πατέρας της, ο μουσικός Bobby Brown και άλλα μέλη της οικογένειας, βρίσκονται από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό της ωστόσο η κατάσταση μοιάζει να είναι μη αναστρέψιμη.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο Radar Online, η οικογένεια της 22χρονης σκοπεύει να τη μεταφέρει από τη κλινική αποκατάστασης όπου νοσηλεύεται στο σπίτι όπου έζησε μαζί με τη μητέρα της προκειμένου να «πεθάνει γαλήνια». Η απόφαση αυτή ωστόσο, βρίσκει αντίθετο τον πατέρα της, ο οποίος θέλει  η κόρη του να δίνει τη μάχη της, παρά το γεγονός ότι κρατείται στη ζωή με μηχανική υποστήριξη. Όπως σημειώνει η Mirror, ο Bobby Brown αρνείται να αποσυνδέσει τη μηχανική υποστήριξη με την ελπίδα ότι η κόρη του θα ξεπεράσει το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα. Μέλη της οικογένειας σημειώνουν πάντως ότι ο «Bobby δεν θα δώσει ποτέ το πράσινο φως να αποσυνδεθεί το μηχάνημα…».

bobbi2bobbi1

Newsbeast.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.