ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Kate Upton ξέρει να παίζει με τον φακό

Δέκα από τις καλύτερες φωτογραφίες της με μπικίνι

Είναι νέα, όμορφη, ξανθιά και πληθωρική. Η Kate Upton, μοντέλο και ηθοποιός, πάει κόντρα στα ανορεξικά μοντέλα που προβάλλονται σαν πρότυπα και έχει καταφέρει να κερδίσει το δικό της κοινό που λατρεύει τις καμπύλες της.

Αν και όπως έχει παραδεχτεί η ίδια τα πρακτορεία που συνεργαζόταν την έχουν πιέσει να χάσει βάρος εκείνη αρνείται πεισματικά και δηλώνει ότι δεν της αρέσουν οι δίαιτες. Κάποιοι μάλιστα την έχουν χαρακτηρίσει και ως την πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη με αναλογίες που θυμίζουν τη μέση γυναίκα.

Το σέξι μοντέλο πρόσφατα είχε δηλώσει ότι δεν θα ήθελε να έχει τόσο μεγάλο στήθος αλλά μάλλον κανείς δεν συμφωνεί μαζί της. Είναι μόλις 23 ετών και έχει καταφέρει να κάνει το όνομά της να γραφτεί στα μεγαλύτερα περιοδικά κάνοντας δεκάδες φωτογραφήσεις και εξώφυλλα. Μάλιστα το 2014 στη μηχανή αναζήτησης της Google, ήταν στην πρώτη θέση στην «κατηγορία της» αφήνοντας πίσω την Kedall Jenner.

Κάποιες από αυτές τις φωτογραφήσεις με μπικίνι ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε μερικές από τις καλύτερες πόζες της που δείχνουν ότι ξέρει να παίζει με το φακό και να εκμεταλλεύεται τα προσόντα της.

kateupt09kateupt07kateupt05kateupt03kateupt04kateupt08kateupt06kateupt10

kateupt11

kateupt01

Newsbeast.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.