ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η καλύτερη ατάκα κατά Τραμπ, είναι μακράν αυτή του Στίβι Γουόντερ

Τελικά από εκείνους που δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική, ακούς ίσως και τις σοφότερες ατάκες. Ο Στίβι Γουόντερ -έχοντας υπάρξει στο παρελθόν οπαδός του Μπάρακ Ομπάμα- όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε για την άποψή του, είπε με μπόλικο αυτοσαρκασμό:
«Αν είχες μία επείγουσα κατάσταση και χρειαζόταν να πας νοσοκομείο, και έπρεπε να φτάσεις εκεί αμέσως, θα ήθελες να οδηγώ εγώ το αυτοκίνητό σου;» Η απάντηση που πήρε ήταν όχι φυσικά και στο καπάκι πρόσθεσε: «Επειδή δεν είμαι έμπειρος οδηγός, έτσι;»

Σύμφωνα με τον 66άχρονο μουσικό που είναι τυφλός σχεδόν εκ γενετής, η πορεία της Χίλαρι μέχρι τώρα, είναι αυτή που τη χρήζει καλύτερη για τη θέση του Προέδρου των Η.Π.Α: «Η πεποίθησή μου είναι ότι η Χίλαρι είναι μία έμπειρη προσωπικότητα της κυβέρνησης και έχει περάσει 30 χρόνια σε μία δέσμευση. Για να μην αναφερθώ στο ότι οι γονείς της τη δίδαξαν με έναν ευγενικότερο τρόπο να σέβεται και να αγαπά όλους τους ανθρώπους. Αυτός είναι ο άνθρωπος που θέλω να κυβερνήσει, να είναι αρχηγός αυτού του έθνους», επεσήμανε και γι’ αυτό έδειξε την υποστήριξή του προς το πρόσωπό της με την «παραδοσιακή» συναυλία προς τιμήν της, στο παράδειγμα ενός σωρού συναδέλφων του.

Πάντως, το να παρομοιάζεις έναν υποψήφιο πρόεδρο με έναν τυφλό που δε μπορεί να οδηγήσει σωστά ένα αυτοκίνητο εξαιτίας της ιδιαιτερότητάς του, πέρα από το ότι απαιτεί αυτοσαρκασμό και αυτογνωσία, χρειάζεται τρομερή ευφυία, όπως και κότσια, των οποίων αναμφίβολα δε στερείται ο πασίγνωστος μουσικός και κάτοχος 25 βραβείων grammy.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.