ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Jennifer Aniston τα «βάζει» μετά από χρόνια με την Angelina Jolie – Τι συνέβη;

Χρόνια και χρόνια περιμέναμε να ξεσπάσει η μπόρα μεταξύ Jennifer Aniston και Angelina Jolie. Η πρώην σύζυγος του Brad Pitt έδειξε όμως πως είναι μία κυρία και μετά το χωρισμό τους, έφτιαξε τη ζωή της από την αρχή και πλέον αποκαλείται Mrs Theroux.

Πόσο να αντέξει όμως και η Jennifer, αφού η Angelina της έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Η ηθοποιός πιστεύει πως η νέα ταινία του διάσημου ζευγαριού βασίζεται στον αποτυχημένο γάμο της με τον Brad Pitt, αφού οι ομοιότητες είναι πολλές. Η Angelina Jolie έχει γράψει το σενάριο της ταινίας By The Sea, το οποίο και έχει κάνει έξαλλη την Jennifer Aniston. Το θεωρεί κάπως ειρωνικό και… τραγικό.

jennifer aniston brad pitt d1b32

Η υπόθεση του «By The Sea» στηρίζεται σε ένα ζευγάρι που προσπαθεί να σώσει το γάμο του πηγαίνοντας ένα ταξίδι. Το ίδιο είχε κάνει τότε και η Jennifer Aniston με τον Brad Pitt, επιλέγοντας την Καραϊβική.

by-the-sea 3fd0c 11f3b

Η Jolie πάντως έχει μαρτυρήσει σε μία από τις συνεντεύξεις της πως η νέα της ταινία βασίζεται σε μία ιστορία από τη ζωή της μαμάς της. Τώρα ποια από τις δύο έχει δίκιο, ουδείς το γνωρίζει.

queen.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.