ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η ιστορία επιτυχίας μιας όμορφης Ελληνίδας -Φτιάχνει μαγιό που ξεπουλάνε σε 23 χώρες [εικόνες]

Ελλάδα, Μεξικό. Χώρες που και μόνο που ακούς το όνομά τους σου έρχεται στο μυαλό η θάλασσα, ο ήλιος. Και τα… μαγιό. Μια όμορφη νεαρή γυναίκα με καταγωγή και από τις δύο αυτές χώρες έκανε το μαγιό… επιστήμη και ξεπουλάει. Τα μαγιό Group Paolita πωλούνται σε 23 χώρες και η Αννα Πάολα Παπακωνσταντίνου βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν. 

H σχεδιάστρια

Τα μαγιό Group Paolita που έκαναν το ντεμπούτο τους το 2010 ξεχωρίζουν για τα σικάτα σχέδιά τους, την υψηλή ποιότητα αλλά και την τέλεια εφαρμογή. Αυτός είναι και ο λόγος που μέσα σε πέντε χρόνια έφθασαν να πωλούνται σε 23 χώρες και ο κύκλος εργασιών της επιχείρησης της νεαρής Αννας Πάολας Παπακωνσταντίνου να προβλέπεται ότι θα φθάσει τις 750.000 δολάρια. Η εταιρεία της έχει έδρα το Λονδίνο και απασχολεί 11 άτομα προσωπικό. 

Η γυναίκα που βρίσκεται πίσω από το Group Paolita έζησε στην Ελλάδα μέχρι τα 17 της όταν και άφησε τη χώρα μας για να ξεκινήσει τις σπουδές της, αρχικά στην ψυχολογία και στη συνέχεια στη μόδα. 

Οσο για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η ίδια λέει μιλώντας στο περιοδικό Fortune. «Θα ήμουν ευτυχής να επιστρέψω κάποτε στην Ελλάδα, αν ήξερα ότι θα μπορούσα να λειτουργήσω επιχειρηματικά σε ένα σταθερό περιβάλλον, με το ίδιο τρόπο λειτουργίας όπως στην Αγγλία, χωρίς τις δυσκολίες της ελληνικής γραφειοκρατίας».

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.