ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Ινδή αεροσυνοδός που έγινε το “πρόσωπο” των επιθέσεων στις Βρυξέλλες

Η φωτογραφία της έκανε το γύρο του κόσμου μέσα σε λίγες ώρες

 Το γύρο του διαδικτύου κάνει από το πρωί της Τρίτης η φωτογραφία με την Ινδή αεροσυνοδό, η οποία βρέθηκε στο χειρ΄τοερο μέρος την πιο ακατάλληλη στιγμή. Πρόκειται για την Nidhi Chaphekar που εργάζεται στην εταιρία Jet-Airways και η οποία έγινε – ΄άθελά της- το πρόσωπο της τραγωδίας στην Βρυξέλλες. Μάλιστα,  χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, μέσα από το hastag #PrayForNidhi προσεύχονταν για την υγεία της και της συμπαραστέκονταν στην δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκε μαζί με άλλους ανθρώπους στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Η σοκαριστική φωτογραφία με την Nidhi με το ματωμένο πρόσωπο, τα σκισμένα ρούχα και το βλέμμα μέσα στον τρόμο και την απόγνωση ήταν ίσως η πιο εμβληματική από όλες όσες κυκλοφόρησαν τις πρώτες ώρες της επίθεσης, δείχνοντας ανάγλυφα τι επικράτησε στο αεροδρόμιο λίγο μετά την επίθεση. Η Ινδή αεροσυνοδός, μητέρα δύο παιδιών κοιτάζει τον φακό με απόγνωση, καταγράφοντας ανάγλυφα στο πρόσωπό της αλλά και την έκφρασή της τον τρόμο που μόλις είχε ζήσει.

Η Nidhi εργάζεται ως αεροσυνοδός εδώ και δεκαπέντε χρόνια και βρισκόταν στο αεροδρόμιο για ένα ακόμα ταξίδι με την εταιρία της προς το Newark των ΗΠΑ. Μετά την επίθεση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και όπως έγινε γνωστό είναι καλά στην υγεία της αν και πολύ σοκαρισμένη με όσα είδε. 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.