ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η γυμνή φωτογράφιση του Μαζωνάκη που προκάλεσε εγκεφαλικά! [Photos]

Στα 43 του χρόνια ο Γιώργος Μαζωνάκης διανύει την καλύτερη του φάση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και δεν διστάζει να βγει από τα ρούχα του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε «ναι» στην πρόταση του επετειακού τεύχους του «ΕΓΩ» και φωτογραφήθηκε όπως τον γέννησε η μητέρα του, αποδεικνύοντας το καλογυμνασμένο σώμα του αλλά και τα τατουάζ του. Μιλώντας για το τίμημα στη ζωή του το να είναι ο Μαζωνάκης, ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές του Γιώργου, που όπως εξηγεί έχει καταφέρει πλέον να βρει με τον εαυτό του και να ξεπεράσει τις εσωτερικές αναζητήσεις που για χρόνια τον βασάνιζαν. Τι απαντάει σε όλους αυτούς που τον έχουν κατακρίνει για τις στιλιστικές επιλογές του που δεν ταιριάζουν σε ένα αρσενικό;

 

Αρσενικό και καυτό σορτς, βαμμένα νύχια ή ψιλοτάκουνα ταιριάζουν;

«Καταρχήν όλα αυτά δεν έγιναν ποτέ μαζί. Περιγράφετε μία εικόνα λες και αυτό ήταν ο κανόνας του dress code μου. Θα ήταν πιο έντιμο για ορισμένα media να παραδεχθούν ότι μένουν σε αυτό γιατί απλά μπορεί να προκαλέσει ένα «σκανδαλάκι» και εκεί να τελειώσει η συζήτηση για να ξέρουμε και τι λέμε. Εκεί έξω υπάρχει γενικότερα πολύ υποκρισία, και βάσει αυτής, πολλοί παριστάνουν τις κριτές».

youweekly.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.