ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Γιορτή των Χριστουγέννων του Κατηχητικού Σχολείου Αγίου Νικολάου Παστίδας [Pics]

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού σχολείου Παστίδας Ρόδου την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, όπου έλαβε χώρα η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Κατηχητικού Σχολείου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Παστίδας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε θεατρική παράσταση με μία Παραβολή του Χριστού με κεντρικό σημείο που στέλνει μηνύματα, την Γέννηση του Υιού του Θεού, καθώς και παραδοσιακά κάλαντα.

Υπήρχε bazaar με δημιουργίες των παιδιών καθώς και μπουφές με διάφορα εδέσματα για όλο τον κόσμο.

Τα μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά κέρδισαν το χειροκρότημα των παρευρισκομένων που παράλληλα συγκινήθηκαν με αυτή την εξαίσια εκδήλωση.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ιερέα Μακάριο, στην Εκκλησιαστική επιτροπή, στις κατηχήτριες, στα παιδιά και σε όλους όσους βοηθούν σε αυτό το σημαντικό έργο που επιτελείται.

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο Ιερέας Μακάριος, ο Διάκονος Γιώργος Χατζηχρυσάφης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παστίδας Σάββας Πάττας, η Σύμβουλος Αριάδνη Κασσανή, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ευγένιος Κασσανής, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Παστίδας Βίκυ Φυσίκα, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας “Καμάρι” Ιωσήφ Σιαλούπ, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μαρία Θεουλάκη κ.α

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

8 9 katx-1 2 3 4 5 6 7

IMG_8860
IMG_8890

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.