ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή στο Instagram και η αποθέωση του ρετούς! [Photo]

Μια εντυπωσιακή φωτογραφία της δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρωί της Παρασκευής 4 Δεκεμβρίου. Η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε μαζί μας ένα καρέ από την φωτογράφισή της για το περιοδικό «Down Town», μια φωτογράφιση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. «Συγκινήθηκα πολύ με το εισαγωγικό της Νάνσυς γέλασα με τη Λουέλα και την Κρουέλα (ποιος ξέρει τι θα σκεφτόταν ο συμπαθής κύριος γύρω στα 60 που καθόταν δίπλα μου)!

Μέσα στο τεύχος συνάντησα ξανά τον Θανάση την Αλεξάνδρα τον Πάνο… Ξημερώνοντας το ’16 όλα έχουν αλλάξει πια… Αυτό που κανείς δε μπορεί να σου αφαιρέσει είναι το δικαίωμα να ονειρεύεσαι και να έχεις στόχους! Η “κρίση” δοκίμασε και δοκιμάζει τη δύναμη της ψυχής μας και κατ’ επέκταση την επιμονή μας!», ήταν το μήνυμα που έγραψε η Δέσποινα Βανδή για την επανακυκλοφορία του περιοδικού Down Town και την ομάδα που ανέλαβε το περιοδικό. 

Η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει τις εμφανίσεις της στην Θεσσαλονίκη στην Πύλη Αξιού μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη και τον Παντελή Παντελίδη.

athensmagazine.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.