ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, συμμετέχει και φέτος στην 52η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας  της Κρεμαστής

11 -23 Αυγούστου 2017:  Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, συμμετέχει και φέτος για έβδομη χρονιά στην 52η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας  και Αγροτικής Οικονομίας  της Κρεμαστής

Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, συμμετέχει και φέτος για έβδομη χρονιά στην 52η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας  και Αγροτικής Οικονομίας  της Κρεμαστής, με δικό της περίπτερο το οποίο παραχωρείται από τον Πρόεδρο και Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής.

Στόχος της συμμετοχής μας η άμεση  επικοινωνία με τους επισκέπτες της έκθεσης, αναλύοντας  τα οφέλη της ασφαλούς οδήγησης παρέχοντας με κάθε δυνατό τρόπο και σχεδιασμό κάθε πληροφορία για ασφαλή οδήγηση και αλλαγής συμπεριφοράς για την πρόληψη και την μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων στην περιοχή μας.

Οι επισκέπτες, εάν επιθυμούν  θα έχουν την δυνατότητα να δεσμευτούν  ότι θα τηρούν τα όρια ταχύτητας συνεχίζοντας την καμπάνια του Ο.Η.Ε και του Π.Ο.Υ 2017 #SlowDown Save Lives (#ΕλαττώστεΤαχύτητα  Σώστε Ζωές), γνωρίζοντας όλοι ότι η υπερβολική ταχύτητα είναι η πρώτη αιτία τροχαίων συγκρούσεων.

Μας δίνεται  λοιπόν η δυνατότητα της άμεσης επικοινωνίας με τους επισκέπτες του περιπτέρου της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, να ανταλλάξουμε  ιδέες και απόψεις για την Οδική Ασφάλεια, να ακούσουμε  προτάσεις και να μοιράσουμε  έντυπα με συμβουλές.

Στο περίπτερο μας, θα διατίθενται λαχνοί ( 1€ ο λαχνός). Οι συμμετέχοντες  θα λάβουν μέρος στη κλήρωση ενός ποδηλάτου και  ενός προστατευτικού κράνους. Χορηγός  για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η ΒΑΚΑΡ Α.Ε . Η κλήρωση θα γίνει με την λήξη της έκθεσης 23 Αυγούστου 2017 στο περίπτερο και θα ειδοποιηθεί άμεσα ο/η τυχερός/η της κλήρωσης.

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς μπορείτε να προμηθευτείτε τετράδια με έργα από τους μαθητές των σχολείων μας μοναδικά, από την Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας 2015 #SaveKidsLives. Θα μάθετε τι ζητούν τα παιδιά όλου του κόσμου από εμάς τους μεγάλους για την ασφαλή μετακίνησή τους.

Στις 20 Αυγούστου 2017, Κυριακή και ώρα 7μμ στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής θα πραγματοποιηθεί  ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Τροχαίες Συγκρούσεις-Τρόπος Ζωής-Α΄ Βοήθειες, από την ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ–Διασώστες ΡΟΔΟΥ ΕΚΑΒ. Ακολουθεί   βιωματικό Συμπεριφορά οδηγού υπό την επήρεια αλκοόλ. Εισηγητές: Δημήτρης Ιωσήφ Ιατρός, μέλος της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ και Σπανός Παναγιώτης, Διασώστης -ΕΚΑΒ

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τους δρόμους ασφαλείς. Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, είναι ένα κομμάτι της Ροδιακής Κοινωνίας, είμαστε όλοι εσείς.  Στηρίξτε μας.

Καλή Παναγιά με ασφαλείς διαδρομές. Οδηγώ με ασφάλεια για να φτάσω  με ασφάλεια

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.