ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η ερωτική εξομολόγηση του Κώστα Βουτσά: “Χάρισα στην Αλίκη τον εαυτό μου και το σπέρμα μου”

Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού είναι τρισευτυχισμένοι. Πολλά σχόλια ακούστηκαν για την απόφασή τους να αποκτήσουν παιδί, δεδομένου πως ο ηθοποιός διανύει το 85ο έτος της ηλικίας του, όμως το ζευγάρι πήρε πολύ συνειδητά την απόφαση.

Λίγο πριν κλείσει τα 85 και με τρεις γάμους ήδη στο ενεργητικό του, ο Κώστας Βουτσάς αποκαλύπτει στο People: “H Αλίκη ήθελε εδώ και χρόνια να αποκτήσει ένα παιδί. Με τον πρώτο της σύζυγο υπήρχε ένα θέμα και δεν τα κατάφερε. Όταν γίναμε ζευγάρι, αισθανόμουν πως το είχε ανάγκη, αποφάσισα να της κάνω ένα δώρο και της είπα ”σου χαρίζω τον εαυτό μου και το σπέρμα μου“. Έβλεπα πως μαζί της περνάω πολύ καλά και δεν είχα κανέναν ενδοιασμό να προχωρήσω. Μετά τον ερχομό του Φοίβου, είμαι πιο ευτυχισμένος βλέποντας την εικόνα της Αλίκης αγκαλιά με το μωρό”.

Η Αλίκη στη δεύτερη προσπάθειά της για εξωσωματική γονιμοποίηση στην κλινική Εμβρυογένεσις του Μηνά Μαστρομηνά έμεινε έγκυος. Οι μήνες της εγκυμοσύνης κύλησαν ομαλά, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. “Ήμουν πολύ τυχερή. Δεν αντιμετώπισα προβλήματα. Τις τελευταίες μέρες το μόνο για το οποίο αδημονούσα ήταν να έρθει στη ζωή ο Φοίβος” λέει, με τον Βουτσά να τη διακόπτει. “Μόλις ήρθε στη ζωή ο Φοίβος, εγώ έγινα υπηρέτης της. “Κλείσε την τηλεόραση”, “φέρε μου αυτό”, “βάλε γάλα στο μπιμπερό”. Εκτός από τη Θεατρομάθεια, είμαι υπάλληλός της και στο σπίτι”, λέει πειράζοντάς την.

Ο Φοίβος είναι το τέταρτο βιολογικό παιδί του Κώστα Βουτσά, αν και ο ίδιος μου εξηγεί πως και τον Άνθιμο Ανανιάδη, τον οποίο μεγάλωσε από 4 ετών, τον αισθάνεται κι εκείνον σα γιο του. «Ήμουν πάντα από τους ένθερμους μπαμπάδες. Σηκωνόμουν το βράδυ, άλλαζα πάνες στα μωρά και γενικά υπηρετούσα όλες τις γυναίκες μου, επειδή έβλεπα πως ταλαιπωρoύνταν με τα παιδιά. Και τώρα βοηθάω όσο μπορώ» λέει με ειλικρίνεια.

tlife.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.