ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η ερωτευμένη Δούκισσα Νομικού για τον σύντροφό της: “Μένουμε μαζί, είναι φανταστικός”

“Ο Δημήτρης είναι χαμογελαστός και αισιόδοξος. Είναι η χαρά της ζωής και αυτό μου αρέσει”, αποκάλυψε  στο “Πρωινό” για τον ένα χρόνο σχέσης της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Η Δούκισσα αποκάλυψε πού και πώς γνωρίστηκαν, πώς είναι ως άνθρωπος και τι σκέφτεται για τον γάμο.
“Είμαστε ένα χρόνο μαζί. Η γνωριμία έγινε στο αεροδρόμιο. Τις δυο πρώτες φορές δεν μας σύστησε κανείς και την τρίτη φορά μας γνώρισαν οι κοινοί φίλοι και ξεκίνησε κάτι όμορφο. Μάλιστα, οι φίλοι μας, μου έκαναν πλάκα πώς δεν μας γνώριζαν για να μην μπλέξω”, αποκάλυψε η Δούκισα.

dutchess-collection f62da

“Είναι υπερβολικά ευγενικός. Έχει πολύ καλούς τρόπους, είναι φανταστικός… Εγώ είμαι λίγο καχύποπτη στην αρχή της σχέσης και θέλω ο άλλος να με κερδίσει… Αλλά ο Δημήτρης είναι από τους πιο χαρούμενους ανθρώπους που έχω γνωρίσει”, δήλωσε για τον σύντροφό της και συνέχισε λέγοντας  “Τον τελευταίο καιρό ζούμε μαζί. Αλλά επειδή έγινε σταδιακά είχαν οι γονείς το χρόνο να το συνηθίσουν… Ποτέ δεν έκανα σχέσεις πλάκας. Αλλά τώρα νιώθω έτοιμη να κάνω το επόμενο βήμα”.
Πάντως όταν ρωτήθηκε αν σκέφτονται τον γάμο, με ειλικρίνεια και ευγένεια απάντησε πως αυτό είναι κάτι ανάμεσα στο ζευγάρι και δεν είναι κάτι που θέλει να συζητά δημοσίως, ενώ έκλεισε λέγοντας: “Αν είναι να γίνει θα γίνει”.

toratora.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.