ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Η ΕΠΣΔ ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΟ 3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΠ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «ΙΠΠΟΤΕΣ 2016»

ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΠ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 3er INTERNATIONAL CUP of RODOS KNIGHTS

 

 4 ΕΩΣ 8 ΜΑΙΟΥ 2016 – ΡΟΔΟΣ

 

 

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου στηρίζει το 3ο Διεθνές Καπ Ακαδημιών ποδοσφαίρου «Ιππότες 2016» – 3er INTERNATIONAL CUP of RODOS KNIGHTS, που θα διοργανωθεί  από 4 έως 8 Μαΐου 2016 σε πέντε γήπεδα.

Η ποδοσφαιρική Αρχή της Δωδεκανήσου δηλώνει παρούσα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αναγνωρίζοντας την όλη αναπτυξιακή προσπάθεια, συμμετέχοντας με τη διαιτησία και με ότι άλλο μπορεί να προσφέρει.

Οι σχετικές δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣΔ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη επιβεβαιώνουν όλα τα παραπάνω:

«Η ΕΠΣΔ στηρίζει κάθε φορά εκδηλώσεις που αφορούν την ανάπτυξη του αθλήματος. Χαρά μας που ένα τέτοιο αναπτυξιακό τουρνουά πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά στη Ρόδο. Όπως επίσης και η συμμετοχή μας.

Θα μας δοθεί η ευκαιρία, να θαυμάσουμε από κοντά την ποιότητα του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου στις μικρές ηλικίες. Καλώ όλους τους ροδίτες και δωδεκανήσιους να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να χειροκροτήσουν τους νεαρούς παίκτες, το μέλλον του αθλήματος.

Εύχομαι στους διοργανωτές κάθε επιτυχία».

 ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Πάντα κοντά στην αθλητική νεολαία και τις αθλητικές εκδηλώσεις, το Κέντρο Δικύκλου «Motomike» θα είναι ο μεγάλος χορηγός του Διεθνούς Καπ Ακαδημιών των Ιπποτών Παλιάς Πόλης.

 

-Το Διεθνές Καπ Ακαδημιών ποδοσφαίρου διοργανώνουν οι Ιππότες Παλιάς Πόλης στη μνήμη των Στέργου και Ελπίδας Δανά, γονείς του Γιώργου Δανά. Συνδιοργανωτές είναι, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) και η ΕΠΣΔ, ενώ το στηρίζει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.