ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η ΕΠΟ… υποχώρησε! Πάμε για έναρξη του πρωταθλήματος

Όλα δείχνουν… λύση στο πρόβλημα που οδήγησε στην αναβολή του του πρωταθλήματος. Γκιρτζίκης: “Αφού εξαντλήσω κάθε ένδικο μέσο…”

Η ΕΠΟ εκπλήρωσε τουλάχιστον το ένα μέρος της συμφωνίας με τη FIFA, αφού αποφάσισε να επαναφέρει την προηγούμενη σύνθεση της επιτροπής δεοντολογίας.

Αυτός ήταν ο πρώτος και ο βασικότερος λόγος για τον οποίο ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής είχε αναβάλλει την έναρξη του πρωταθλήματος και από την στιγμή που αυτός ο λόγος εκλείπει είναι πολύ πιθανό πλέον το Υπουργείου Αθλητισμού με νέα υπουργική απόφαση να αποφασίσει την έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague.

Βέβαια, οι πίνακες των διαιτητών δεν έχουν αλλάξει -βασικός όρος που είχαν θέσει ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ- αλλά σίγουρα έγινε ένα σημαντικό βήμα προς την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ και κατά την αποχώρηση του, ο Γιώργος Γκιρτζίκης όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει και αυτός να παραιτηθεί απάντησε: “Θα παραιτηθώ αφού εξαντλήσω κάθε ένδικό μέσο”.

Όσο αφορά το θέμα της διαιτησίας ο Γκιρτζίκης επισήμανε: “Οι κύριοι Σαραϊδάρης και Γκρούτσης ακόμα και μέσω κληρώσεων θα μπορούσαν να βγάζουν τους διαιτητές. Προσωπικά έχω παρακαλέσει πολλές φορές τον κύριο Μπίκα, θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή αλλά για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους δεν θέλει να αποδεχθεί”.

Μιλώντας και για την κάρτα υγείας ανέφερε ότι “… είναι μία υπόθεση ντροπή ειδικά με τον τρόπο που κάποιοι στοχοποίησαν άτομα», ενώ ταυτόχρονα είπε για τις επιτροπές δεοντολογίες πως «θα γίνει τριμελής η επιτροπή αλλά και όλα αυτά που μας έχουν ζητήσει”.

Λίγο πριν αποχωρήσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε ακόμα ένα μικρό ξέσπασμα λέγοντας: “Γράψτε ότι θέλετε. Ούτως ή άλλως ότι θέλετε γράφετε”.

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.