ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας, βασικό μέλημα του Βασίλη Υψηλάντη

            Την Νίσυρο επισκέφτηκε ο τ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Υψηλάντης. Κατά την διάρκεια της παραμονής του εκεί συναντήθηκε  με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Χριστοφή Κορωναίο, συνομίλησε με πολίτες για θέματα που άπτονται της καθημερινότητας των κατοίκων και δεσμεύτηκε ότι συνεχίσει να είναι αρωγός στην επίλυση των προβλημάτων τους.

Χθες ο Βασίλης Υψηλάντης συμμετείχε στις κομματικές δραστηριότητες με την ευκαιρία της επίσκεψης του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, ενόψει της εκλογικής μάχης της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.  Συνόδευσε τον τ. Αναπληρωτή Υπουργό στις συναντήσεις που είχε με τον Δήμαρχο Ρόδου και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Χαράλαμπο Κόκκινο και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Φλεβάρη. Στη συνέχεια συμμετείχε σε συναντήσεις που έγιναν με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, της Ένωσης Ξενοδόχων καθώς και με νέους επιχειρηματίες και επιστήμονες που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΙΒIΣΚΟΣ στο πλαίσιο της οποίας κατατέθηκαν απόψεις και θέσεις αναπτυξιακής φύσεως.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο κ. Υψηλάντης παρευρέθηκε στην οργανωτική συνάντηση που πραγματοποίησε η ΝΟΔΕ στο ξενοδοχείο PLAZA. Στο πλαίσιο του διαλόγου που αναπτύχθηκε ο Βασίλης Υψηλάντης  τόνισε ότι η επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, προϊόν της κακής πολιτικής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με την εξεύρεση άλλων ισοδυνάμων, είναι όρος επιβίωσης των νησιών μας και αποτελέσει βασικό μέλημα της Νέας Δημοκρατίας.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.