ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Φαίη Σκορδά: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση, το τρίτο παιδί και η πρωινή ζώνη!

Μπορεί να βρίσκεται στην Τήνο η Φάιη Σκορδά και να κάνει τις διακοπές της μαζί με την οικογένειά της, όμως λίγο πριν, έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίσεις της για το περιοδικό Celebrity και μίλησε για όλα.


Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 πέρασε από αρκετά σκαμπανεβάσματα όλη τη χρονιά, όμως στο τέλος της σεζόν βγαίνει πρώτο. Πώς νιώθεις;
Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενη και αυτό σημαίνει ότι το αγαπάει ο κόσμος. Και δεν αναφέρομαι μόνο στα νούμερα τηλεθέασης. Όλο αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω, ενώ από την άλλη με κάνει να είμαι ακόμα πιο υπεύθυνη. Δεν επαναπαύομαι. Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία εκπομπή είμαι εκεί εκατό τοις εκατό.

Είναι δηλαδή ένας αγώνας δρόμου…
Ναι και δεν είναι καθόλου εύκολος. Η αλήθεια είναι ότι η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε καλά. Σαφώς, όταν βλέπεις μια διαφορά στα νούμερα τηλεθέασης, είναι σημαντικό. Το θέμα είναι πώς διαχειρίζεσαι κάτι τέτοιο. Και σε αυτό βοηθάει η πείρα. Τις μεγάλες διαφορές στα νούμερα, είτε υπέρ είτε κατά σου, πρέπει να ξέρεις να τις αξιοποιείς για το καλό της εκπομπής. Χρειάζεται να το αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις, να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και να έχεις ψυχραιμία. Ήμουν σίγουρη, από την αρχή όμως, ότι αυτή θα ήταν η καλύτερη χρονιά του «Πρωινού» μας.

/

Όταν βλέπατε ότι είστε πολύ πίσω στα νούμερα, δεν υπήρχε ένταση στα meetings;
Ποτέ! Ούτε μας κάλεσαν από το κανάλι να μας κάνουν παράπονα. Ίσα-ίσα, μας στήριζαν κάθε στιγμή. Το καλό με τον Γιώργο και τα υπόλοιπα παιδιά ήταν ότι δεν το βάλαμε κάτω. Μας έδεσε περισσότερο σαν ομάδα και ήταν μια αφορμή για πειράγματα μεταξύ μας. Όταν τελειώνουμε, όμως, την εκπομπή και νιώθουμε όλοι ικανοποιημένοι, αυτό μας αρκεί. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι οδηγός, όχι αυτοσκοπός.

Το «Μega με μία» ήταν θεωρείς ένας ισάξιος ανταγωνιστής; Σας δυσκόλεψε;
Όλες οι ομάδες κάθε χρόνο δίνουν το δικό τους αγώνα, δεν υπάρχουν ανταγωνιστές. Εμείς ασχολούμαστε με τη δική μας εκπομπή και στόχος μας είναι να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι. Κι αυτό κάναμε σε όποιο κανάλι βρισκόμασταν και με όποιο πρόγραμμα είχαμε απέναντι.

/

Τι σημαίνει για εσένα η ανανέωση του συμβολαίου σου με το κανάλι για τρία χρόνια; Αυτό αφορά μόνο στο «Πρωινό»; Είναι πολύ τιμητικό που η οικογένεια του ΑΝΤ1, για δεύτερη φορά, μας δείχνει την εμπιστοσύνη της. Πόσο μάλλον, όταν αυτό συμβαίνει σε μια περίοδο τόσο δύσκολη και ρευστή. Δεν επαναπαύομαι, όμως. Αντιθέτως, θα δουλέψω ακόμα πιο σκληρά, προκειμένου να φανώ αντάξια αυτής της εμπιστοσύνης. Με τον διευθυντή της καρδιάς μας, κο Γιάννη Λάτσιο, συζητήσαμε μόνο για το «Πρωινό», γιατί αυτό αγαπώ.

/

Θα ήθελες, δηλαδή, να πάρεις σύνταξη από την πρωινή ζώνη;
Αν μου δοθεί αυτή η ευκαιρία, ναι!

Αν έκανες και τρίτο παιδί, θα συνέχιζες να δουλεύεις;

Ναι, θα συνέχιζα να δουλεύω. Εδώ, υπάρχουν γυναίκες που για να μεγαλώσουν τα 3-4 παιδιά τους δουλεύουν από το πρωί έως το βράδυ για να τα βγάζουν πέρα. Αυτές τις γυναίκες τις θαυμάζω.

src=/files/Image/NEWS/2015/IOULIOS/09-07/skorda3.jpg

Θα έκανες δηλαδή τρίτο παιδί;
Πριν παντρευτώ, όταν με ρωτούσαν πόσα παιδιά θέλω να κάνω, έλεγα πολλά. Λατρεύω τα παιδιά! Όμως, δεν είναι κάτι που το προγραμματίζεις. Αν είναι να έρθει, καλώς ας έρθει.

 Υπάρχουν στοιχεία του χαρακτήρα του Γιώργου που έχεις υιοθετήσει; Εκείνος αντίστοιχα;
Ο Γιώργος, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, είναι ντροπαλός. Mαζί μου –τώρα πια– ίσως να έχει γίνει λιγότερο. Φαντάσου, όταν πάμε στο θέατρο, ντρέπεται ακόμα και να χαιρετήσουμε τους ηθοποιούς στο τέλος, κι εγώ τον τραβολογάω. Από τη μεριά του, με βοήθησε να λειτουργώ και εκτός προγραμματισμού. Με έβγαλε από τα «κουτάκια» μου!

//

                                                                                                                                                  

tlife.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.