ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η εντολή της μάνας στον Τριαντάφυλλο για την περιουσία του Παντελή !

Η μάνα αυτή που εδώ και 26 μέρες ζει την δική της κόλαση δεν έχει μυαλό για τίποτε. Συναντά φίλους του Παντελή που έρχονται στο σπίτι-τους πραγματικούς φίλους και όχι τα λαμόγια που βγαίνουν σε τηλεοράσεις εδώ κι εκεί και το παίζουν κολλητοί- και λέει μόνιμα «γιέ μου πές μου που είναι ο Παντέλος μου, γιέ μου πες μου τι συνέβη». Μέσα σε αυτό το δράμα η ΚΥΡΙΑ Αθηνά, γιατί πάνω απ “όλα είναι κυρία η γυναίκα αυτη κάνει μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας. Τι ζητάει; Να κρατήσει ζωντανή την μνήμη του παιδιού της μέσα απο τα τραγούδια του και την συμπεριφορά του, αυτά τα χρόνια που πρόλαβε να ζήσει. Χθές λοιπόν η γυναίκα ζήτησε απο τον μικρότερο γιό της τον Τριαντάφυλλό κάτι πολύ σημαντικό.

Είναι γνωστό πως λίγα μόλις 24ωρα μετά τον χαμό του Παντελή Παντελίδη επιτήδειοι έκαναν στην κυριολεξία «πλιάτσικο» σε you tube και social media καταφέρνοντας να χακάρουν τους λογαριασμούς του αδιχοχαμένου τραγουδιστή και να αποσπάσουν από το you tube περί τις 200.000 ευρώ. Αλήθεια; Ψέμματα; Δεν θα έμπαινε στην διαδικασία η οικογένεια να κινηθεί με δικηγόρους και μηνύσεις αν το έκαναν τα μέλη της. Όπως έχω γελοία ακούσει τις τελευταίες μέρες να λέγεται.

Γι’ αυτό άλλωστε η οικογένεια του καλλιτέχνη κατέφυγε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Χθες γράφαμε για την μετονομασία του προφίλ στο instagram ενώ άνοιξε και πάλι και η επίσημη σελίδα του τραγουδιστή στο Facebook με μια λιτή ανακοίνωση της οικογένειας. «Την επίσημη σελίδα του Παντελή πλέον την διαχειρίζεται η οικογένειά του.Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που δείχνετε στον Παντελή μας». Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του κωδικούς σε Facebook, instagram, you tube, την επίσημη ιστοσελίδα του τραγουδιστή αλλά και το I – cloud τους έχει ο εξής ένας και δεν είναι άλλος από τον Τριαντάφυλλο Παντελίδη. Μάλιστα ο αδελφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή ακολούθησε πλήρως τις υποδείξεις αξιωματικού της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και δημιούργησε 20ψήφιους κωδικούς που περιέχουν πεζά και κεφαλαία γράμματα με λατινικούς χαρακτήρες, αριθμούς αλλά και σύμβολα μειώνοντας έτσι στο ελάχιστο τις πιθανότητες οι λογαριασμοί να χαρακαριστούν και πάλι. Επίσης ο Τριαντάφυλλος πάλι καθ’ υπόδειξη της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος θα αλλάζει τους κωδικούς μαμούθ ανά πολύ τακτά χρονικά διαστήματα. Ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό προστάτεψε την περιουσία του αδερφού του και διαφύλαξε την ιστορία του. Αυτό που του ζήτησε η μητέρα του…            

gossip-tv.gr
 
 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.