ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έχασε 1 εκατ. ευρώ – Sexy Pics

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια, με εκατοντάδες επιτυχίες και πάρα πολλά χρήματα, που όπως εξομολογείτε τα έχασε στον τζόγο, που την κατέστρεψε

Τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής της, το πάθος της με τον τζόγο και τα χρήματα που έχασε από αυτή την εξάρτηση, αλλά και για τους καβγάδες με την κόρη και τους δικούς της ανθρώπους αποκάλυψε η Άντζελα Δημητρίου στο περιοδικό «Εγώ», δίνοντας ουσιαστικά ένα μάθημα ζωής.

-Ποιο ήταν το κυριότερο λάθος σου;

«Το μεγάλο λάθος μου είναι ότι κάποια στιγμή είχα μπλέξει πάρα πολύ άσχημα με τον τζόγο. Παρασύρθηκα από έναν άνθρωπο. Ο τζόγος είναι σαν ναρκωτικό, από τα πιο σκληρά μάλιστα».

-Έχασες το σπίτι σου από το τζόγο;

«Όχι. Στον τζόγο έχασα την ηρεμία μου, την προσωπικότητα μου και φυσικά τον κόπο μου. Γι’ αυτό και θέλω να συμβουλεύσω όσους ασχολούνται με τον τζόγο να το κόψουν. Εδώ και τρία χρόνια έχω σταματήσει. Δεν το πιστεύει κανένας. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα «Τι κάνεις; Έχεις πετάξει τον εαυτό σου σε ένα χώρο κλειστό, μέσα στην κάπνα, τη βρωμιά, στον κάθε τρελαμένο… Εσύ, μια τόσο δυνατή γυναίκα που ό,τι κατάφερες το έκανες με την αξία της φωνής σου, χωρίς να έχεις καν σπουδάσει, χωρίς καν να ξέρεις τι εστί μουσική». Αν με βάλεις σε ένα πιάνο και με ρωτήσεις τι νότα είναι αυτή, δεν ξέρω να σου απαντήσω».

-Πόσα χρήματα έχασες;

«Αρκετά».

– Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ;

«Λιγότερα. Δεν κοιτώ τα λεφτά, όσο τι έχασα από τη ζωή μου.Είχα καβγάδες με το παιδί μου, με τους δικούς μου ανθρώπους».

Μετά από αυτή την συγκλονιστική εξομολόγηση θυμηθήκαμε κάποιες παλαιότερες φωτογραφίες της που είχαν κάνει όλο το πανελλήνιο να παραμιλήσεις 1988 από την αγέρωχη κορμοστασιά της, κι ακόμα, εμείς οι άντρες έτσι θέλουμε να την θυμόμαστε.

Δείτε τη και σε μια εμφάνιση στην Μύκονο την 1 Ιουλίου 2015:

Δείτε και ορισμένες παλαιότερες φωτογραφίες της στην παραλία

Δείτε και ορισμένες φετινές με brazilian μαγιό​:

www.parapolitika.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.