ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Ελίζα Καργιώτη η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια στο Διεθνές τουρνουά squash της Ρόδου

Η Ελίζα Καργιώτη είναι αναμφίβολα η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια που θα πάρει μέρος στο Διεθνές τουρνουά squash της Ρόδου το οποίο αρχίζει αύριο και ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή στο ξενοδοχείο Sheraton. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του συλλόγου Vari Sports Club που έρχεται στη Ρόδο και αγωνίζεται ανελλιπώς από το 2010, είναι το Νο 1 της Ελλάδας και Νο 97 στον κόσμο και είναι αποφασισμένη  να δώσει και πάλι τον καλύτερο της εαυτό. Σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε: 
«Όπως κάθε χρόνο, αδιαλείπτως από το 2010,έτσι και φέτος θα είμαι παρούσα στο καλύτερο τουρνουά που διοργανώνεται επί ελληνικού εδάφους. Ηδιαφορά είναι ότι φέτος θα συνοδεύσω και μέρος των παιδικών  ακαδημιών μας. Είναι μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά μας να δουν από κοντά και να θαυμάσουν παίκτες μεγάλου βεληνεκούς που υπό άλλες προϋποθέσεις θα έπρεπε να ταξιδέψουν πολλά χιλιόμετρα στο εξωτερικό για να τους δουν. Εδώ αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, τον Ροδιακό όμιλο τοιχοσφαίρισης και τον κ. Λουκαρά που με την επί χρόνια επίμονη προσπάθειά τους, έχουν καταφέρει να φτάσουν το τουρνουά σε τόσο υψηλό επίπεδο, εφάμιλλο των PSA tournaments».
kargioti
Μιλώντας για το γυναικείο ταμπλό, η Ελίζα είπε:
«Όσον αφορά το γυναικείο ταμπλό, συμμετέχουν δυο δυνατές παίκτριες, οι Line Hansen και η Sina Wall (nr 41 wr.).Όπως και άλλες από το Ισραήλ, την Αγγλία και φυσικά τις δικές μας Ελληνίδες. Στόχος μου είναι να φτάσω στους ημιτελικούς ώστε να ανταγωνιστώ με την Νο2 του ταμπλό Sina Wall(wr41) από την Γερμανία. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα είναι ένας αγώνας μεγάλης σημασίας για εμένα, καθώς μόνον κερδισμένη μπορώ να βγω αγωνιζόμενη με τις top 50 world players. Θα προσπαθήσω πάντως να παίξω δυνατά και συγκεντρωμένα. Σημαντική όπως είπα όμως είναι η παρουσία νέων αθλητριών 16 και 17 χρονών που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά εκτός Αθηνών σε γυναικείο ταμπλό».
Οι διαιτητές του τουρνουά
Ο τούρκος Emre Senkal πλαισιωμένος από τους Διονύση Πετρόπουλο και Νίκο Δημητριάδη θα είναι οι διαιτητές του Sheraton Rhodes Squash Open 2016. Όλοι τους είναι διαιτητές με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία squash (ESF), με μεγάλη εμπειρία από διεθνείς αγώνες, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή τους στους Πανευρωπαϊκόυς αγώνες.
 
 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.