ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γελάει η Βρετανία – Η Ελισάβετ μάλωσε τον Γουίλιαμ μπροστά σε χιλιάδες κόσμου [βίντεο] Π

Μπορεί να έχει περάσει μια εβδομάδα από τη στιγμή που ολόκληρη η βασιλική οικογένεια στάθηκε στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, μπροστά στον βρετανικό λαό, αλλά μόλις σήμερα δόθηκε έμφαση σε ένα στιγμιότυπο που προκαλεί γέλιο. 

Πώς θα αισθανόσουν αν ήσουν 33 ετών και η γιαγιά σου μπροστά σε χιλιάδες κόσμου σε σκούνταγε στον ώμο και σου έλεγε «σήκω πάνω»;. Την απάντηση αυτή μπορεί εύκολα να δώσει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος έπαθε αυτό που περιγράφηκε προηγουμένως. 

Ο μέλλων βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας, πρίγκιπας Γουίλιαμ, το περασμένο Σάββατο, καθώς ολόκληρη η βασιλική οικογένεια βρέθηκε στο περίφημο μπαλκόνι του παλατιού για να χαιρετήσει τον λαό, με αφορμή τους εορτασμούς για τα 90χρονα της Ελισάβετ, κάποια στιγμή, ενώ γινόταν η επίδειξη με τα αεροπλάνα, γονάτισε προκειμένου να εξηγήσει στον πρίγκιπα Τζορτζ τι είναι αυτό που βλέπει στον ουρανό.

Η αντίδραση της βασίλισσας Ελισάβετ σε αυτήν την κίνηση του Γουίλιαμ είναι απλά μοναδική! Τον σκουντάει στον ώμο, κάνει τη χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι της «σήκω επάνω» και με αυστηρό βλέμμα και ύφος… «μας βλέπουν τώρα», του λέει: «Σήκω πάνω, Γουίλιαμ». 

Οσο για την αντίδραση του πρίγκιπα Γουίλιαμ; Αν και αρχικά δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, στη συνέχεια, όταν… πιάνει το νόημα, σηκώνεται με γρήγορες κινήσεις όρθιος και αμέσως πιάνει τη συζήτηση στη βασίλισσα σαν να μην έχει συμβεί τίποτα!

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.