ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Ελένη Ράντου παραδέχεται για πρώτη φορά τα σύννεφα στον γάμο με τον Παπακωνσταντίνου

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μετρούν περισσότερο από δύο δεκαετίες έγγαμου βίου και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη 19χρονη -σήμερα- Νικολέτα. Κατά καιρούς, πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για σύννεφα στη σχέση τους, ενώ κάποια από αυτά μιλούσαν ακόμα και για χωρισμό.

Ωστόσο, το ζευγάρι τα διέψευσε κατηγορηματικά. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο philenews, η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε για πρώτη φορά τα σύννεφα που βίωσε ο γάμος της με τον τραγουδοποιό.

«Και πού δεν υπάρχουν σύννεφα; Ήταν και γκρίζα ήταν και ροζ και μαύρα και κίτρινα. Όλο το χρωματολόγιο θα το περάσεις, γιατί αυτή είναι η ζωή. Δεν ζεις σε μυθιστόρημα. Το θέμα είναι αν αυτό σε κάνει καλύτερο άνθρωπο», απάντησε.

Τι είναι αυτό που αγαπάει πιο πολύ στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου: «Αγαπώ την ακεραιότητά του, τον παιδικό ρομαντισμό του, την πίστη του στα πράγματα και την εμμονική τάση στη δική του αλήθεια. Δεν είναι άτομο που αλλάζει, που προσαρμόζεται και ελίσσεται. Τα εκτιμώ και τα αγαπάω όλα αυτά, γιατί ξέρω ότι έχουν μεγάλο κόστος. Σε σχέση με τις αξίες του, θεωρώ πως φυλάει Θερμοπύλες», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο τι άλλαξε πάνω της η επιρροή του συζύγου της; Η Ελένη Ράντου εξομολογήθηκε: «Περισσότερο με βοήθησε να συμφιλιωθώ με μένα την ίδια. Με τα ελαττώματά μου, τις ανασφάλειές μου. Συμφιλιώθηκα με αυτά, γιατί ο Βασίλης αντιμετωπίζει τα πράγματα με μια φυσικότητα. Όλη τη διαφορετικότητα που ένιωθα από μικρή, που ένιωθα ότι παντού είμαι ξένη… με έκανε να νιώσω ότι ανήκω κάπου. Ποτέ δεν ήταν επικριτικός σε ό,τι κι αν έκανα».

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.