ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η εξομολόγηση της Άσης Μπήλιου για το πρόβλημα υγείας της

Συνέντευξη στη Χριστίνα Ζάχου και το People παραχώρησε η Άση Μπήλιου και μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Τα τελευταία δύο χρόνια η Άση έχει μπει σε ειδικό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, καθώς για χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, που είχαν επιπτώσεις και στο βάρος της.

«Είναι μια πικρή ιστορία. Πέρασα πολλά και δυστυχώς μέχρι πριν δύο χρόνια δεν μπορούσα να βρω τη σωστή θεραπεία. Ακόμα το παλεύω κι έχω αγώνα μπροστά μου. Είναι σαν να ανεβαίνεις ένα βουνό για να χάσεις ένα βουνό» λέει γελώντας, χωρίς να θέλει να μπει σε λεπτομέρειες. «Χαίρομαι γιατί είμαι στα μέσα αυτής της προσπάθειας, αν και έχω πολύ δρόμο μέχρι να φτάσω στο σημείο που θα είμαι απόλυτα υγιής. Ψάχνω για πολλά χρόνια την κατάλληλη θεραπεία κι αυτό δεν είχε να κάνει με το αισθητικό κομμάτι, που τελικά αντιμετωπίζεται παράλληλα. Αρχικά, αυτό που με απασχολούσε ήταν η υγεία μου, καθώς είχα φτάσει σε οριακό σημείο. Ευτυχώς, βρήκα τους κατάλληλους ανθρώπους να με βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθειά μου» σχολιάζει. Τα τελευταία δύο χρόνια, με υγιεινή διατροφή και γυμναστική, η αστρολόγος έχει καταφέρει να χάσει είκοσι κιλά και συνεχίζει.

Αλήθεια, υπήρξε στιγμή που ένιωσε απόρριψη λόγων του βάρους της, δεδομένου πως εργάζεται στο σκληρό και δέσμιο της εικόνας χώρο της τηλεόρασης; «Δεν είχα ποτέ θέμα. Ούτε ένιωσα απόρριψη στα επαγγελματικά μου, παρόλο που στην τηλεόραση παίζει σημαντικό ρόλο η εικόνα. Οι κάμερες δεν αγαπούν τους ανθρώπους που έχουν περιττά κιλά. Πάντως, ούτε στη δουλειά, ούτε στην προσωπική μου ζωή αντιμετώπισα ποτέ προβλήματα εξαιτίας των κιλών».

zappit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.