ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

H εικονική πραγματικότητα έρχεται στο YouTube!

Η Google παρουσίασε δύο νέα στοιχεία εικονικής πραγματικότητας στην Android εφαρμογή του YouTube την οποία μπορούν να απολαύσουν όλοι οι χρήστες που έχουν ένα smartphone και ένα Google Cardboard. 

 
Το YouTube υποστηρίζει το βίντεο εικονικής πραγματικότητας- ένα εντελώς νέο τύπο βίντεο που κάνει το χρήστη να νιώθει σα να είναι πράγματι εκεί. Χρησιμοποιώντας τα ίδια κόλπα που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος  για να βλέπει τον κόσμο, τα βίντεο εικονικής πραγματικότητας δίνουν την αίσθηση του βάθους καθώς κοιτάει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Τα κοντινά πράγματα φαίνονται κοντά και τα μακρινά μακριά.
Για να το δοκιμάσει κάποιος τη νέα λειτουργία του Youtube, το μόνο που έχει να κάνει είναι να βρει ένα βίντεο εικονικής πραγματικότητας στο YouTube- όπως είναι το “Hunger Games Experience” ή το “Toms: Giving Trip”, να πατήσει το νέο εικονίδιο του Cardboard, να τοποθετήσει το smartphone του στο Cardboard και είναι έτοιμος να ζήσει αυτή την μοναδική εμπειρία
Επίσης ο χρήστης εκτός από τα βίντεο εικονικής πραγματικότητας μπορεί να παρακολουθεί και όλα τα υπόλοιπα βίντεο του Youtube με το Google Cardboard και να ζήσει την εμπειρία ενός νέου είδους κινηματογράφου εικονικής πραγματικότητας απλά επιλέγοντας τη νέα επιλογή «Cardboard» από την σελίδα του μενού στα βίντεο.
Οι νέες επιλογές στην εφαρμογή του Youtube είναι διαθέσιμες για όλους τους χρήστες Android συσκευών ενώ για τις iOS συσκευές θα τη δούμε να εμφανίζεται σύντομα.
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.