ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ευχαριστεί

Η Διοίκηση του  ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ευχαριστεί θερμά τον  φίλαθλο κόσμο του νησιού που για άλλη μια χρονιά στήριξε την ομάδα μας  με την παρουσία του στο Οικονομίδειο. Η βοήθεια του ήταν κάτι περισσότερο από πολύτιμη .

Το Δ.Σ του ΓΑΣ Ιάλυσος εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του σε όλες τις επιχειρήσεις του νησιού που ως χορηγοί στήριξαν οικονομικά την ομάδα μας για άλλη μια χρονιά!  Σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά  στιγμή για τη χώρα μας η προσφορά τους στον αθλητισμό και τον ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟ είναι περισσότερο  πολύτιμη από ποτέ!

Το  Δ.Σ του ΓΑΣ Ιάλυσος εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του  στην εταιρία Globe One Digital η οποία στήριξε, ως μεγάλο χορηγός ,την ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 .

Η Globe One Digital αποτελεί παράδειγμα Ελληνικής εταιρείας που με σύνεση και τόλμη διαπρέπει στον τομέα της επικοινωνίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και αυτό αποδεικνύεται από τα βραβεία που έχει αποσπάσει σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαστήκαμε με μια εταιρεία που επενδύει σημαντικά στην Ελληνική κοινωνία μέσω του Ελληνικού αθλητισμού.

Το  Δ.Σ του ΓΑΣ Ιάλυσος εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του  προς όλους τους φίλους δημοσιογράφους και  τα μέσα μαζικής επικοινωνίας  για την άριστη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2016-17.

 

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.