ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η διάδοχος της Κέιτ Απτον στην πιο «καυτή» φωτογράφηση

Η Σαρλότ ΜακΚίνι, δηλώνει ανασφαλής, λέει ότι συχνά νιώθει χοντρή και άσχημη και φωτογραφίζεται τόπλες ή με μικροσκοπικά μαγιό, που διαβεβαιώνουν περί του αντιθέτου.

Οταν ήταν μικρή είχε υποστεί -λέει- άγριο bullying γιατί είχεδυσλεξία και τα άλλα παιδιά στο σχολείο την κορόιδευαν. Τώρα που μεγάλωσε, η Σαρλότ ΜακΚίνι λέει ότι συνεχίζει να έχει μεγάλη ανασφάλεια και να νιώθει πολύ άσχημα για τον εαυτό της, ιδίως όταν εισπράττει αρνητικά σχόλια στα social media.

«Προσπαθώ να είμαι θετική, αλλά υπάρχουν στιγμές που νιώθω απίστευτα άσχημη και χοντρή» δηλώνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Galore, η οποία συνοδεύεται από φωτογράφηση τόπλεςή με αποκαλυπτικά μαγιό, που… διαβεβαιώνει περί του αντιθέτου.

Η Αμερικανίδα με τα πληθωρικά προσόντα, που θεωρείται και ως η διάδοχος της Κέιτ Απτον, ποζάρει τόπλες ή σε στιλ Baywatch, δηλώνει ωστόσο ότι δεν θέλει να γίνει γνωστή μόνο για τα εξωτερικά της προσόντα, αλλά και για τον εσωτερικό της κόσμο.

«Δεν με ενδιαφέρει να είμαι απλώς το καυτό κορίτσι. Είμαι πραγματικά αστεία, μου αρέσει να γελάω, θα έλεγα ότι αυτό ακριβώς με χαρακτηρίζει» δηλώνει και καταλήγει: «Είμαι ένα αστείο κορίτσι…».

www.thetoc.gr

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.