ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η απίστευτη ιστορία του κοριτσιού που έγινε μητέρα στα 5 της χρόνια! (Photos)

Όταν η κοιλιά της 5χρονης Λίνα Μεντίνα άρχισε να φουσκώνει ιδιαίτερα, οι γιατροί στο Περού πίστεψαν ότι το κοριτσάκι είχε όγκο.

Η μικρούλα καταγόταν από μία φτωχική οικογένεια και χρειάστηκε να φτάσει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της για να διαπιστώσουν οι γιατροί ότι ήταν έγκυος.

Ήταν το 1939. Η Λίνα Μεντίνα έγινε μητέρα στα 5 της χρόνια με καισαρική, σε μία υπόθεση που ακόμα διχάζει την ιατρική επιστήμη.  

Στο μωρό δόθηκε το όνομα Τζεράλντο, χάρη στο γιατρό που ξεγέννησε τη Λίνα. Σύμφωνα με τα αρχεία του νοσοκομείου όπου έγινε η επέμβαση, η Λίνα έπασχε από μια πάθηση που ονομάζεται πρώιμη ήβη, γεγονός που εξηγεί γιατί το αναπαραγωγικό της σύστημα είχε φτάσει σε πλήρη ωρίμανση σε τόσο μικρή ηλικία.

Τότε έγινε γνωστό ότι το κοριτσάκι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα της, ο οποίος και είχε συλληφθεί. Όμως λόγω έλλειψης ενοχοποιητικών στοιχείων –ήταν λιγοστά τα τεχνολογικά μέσα εκείνη την εποχή- αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα και η ταυτότητα του πατέρα δεν αποκαλύφθηκε ποτέ.

Ο Τζεράλντο μεγάλωσε πιστεύοντας ότι η Λίνα ήταν η αδελφή του, άλλωστε είχαν μόλις πέντε χρόνια διαφορά και έπαιζαν μαζί τα παιχνίδια της ηλικίας τους. Στην εφηβεία, του αποκαλύφθηκε η αλήθεια, ότι εκείνη που νόμιζε ότι ήταν αδελφή του, ήταν τελικά η μητέρα του…

Τελικά πέθανε στα 40 του χρόνια, το 1979, από μία ασθένεια των οστών.

Η Λίνα Μεντίνα, η οποία ποτέ δεν μίλησε δημοσίως για την εγκυμοσύνη της, ζει μέχρι σήμερα.

Όταν ενηλικιώθηκε, εργαζόταν ως γραμματέας στην κλινική του μαιευτήρα της, του δρ. Τζεράλντο, ο οποίος όχι μόνο τη βοήθησε να σπουδάσει, αλλά ανέλαβε και τις σπουδές του πρωτότοκου γιου της.

 Η Μεντίνα είναι πλέον είναι 85 χρονών και στη δεκαετία του ’70 παντρεύτηκε, αποκτώντας άλλον ένα γιο από τον σύζυγό της.

Παρ’ ότι κάποιοι έκαναν λόγο για απάτη, πολλοί γιατροί επιβεβαίωσαν το γεγονός, βάσει βιοψιών, ακτινογραφιών και των φωτογραφιών που είχαν τραβήξει οι γιατροί της.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.