ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου για τις δηλώσεις του στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet

Οι δηλώσεις του στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet, όπως αναπαράχθηκαν στα Μέσα, ότι δηλάδή αισθάνεται υπερήφανος που είναι συμπολίτης με τον Κεμάλ Ατατούρκ, προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων στην ελληνική κοινή γνώμη.

Ο ίδιος οργισμένος με τον τρόπο που αναπαράχθηκαν οι δηλώσεις του, βγάζοντας  εντελώς διαφορετικό νόημα, από αυτά που στην πραγματικότητα δήλωσε ο τραγουδιστής, απάντησε στην  επίσημη σελίδα του στο facebook για να προλάβει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

 Διαβάστε την επίσημη απάντηση του:

«Πριν από λίγο καιρό βρέθηκα στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο Bodrum καλεσμένος μιας μεγάλης εταιρία για να δώσω δύο συναυλίες εκεί. Τα ΜΜΕ έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και έδωσα κάποιες συνεντεύξεις. Διαβάζω σήμερα την ερμηνεία και την παρουσίαση μιας εκ των συνεντεύξεων μου. Μένω έκπληκτος με αυτά που διαβάζω και πιστεύω ότι ή έχει γίνει λάθος μετάφραση από τα Τούρκικα στα Ελληνικά, ή τα τούρκικα μέσα παρουσίασαν με λανθασμένο τρόπο τα λεγόμενά μου. Περήφανος είμαι μόνο για την καταγωγή μου που είμαι Έλληνας. Από εκεί και πέρα, έξω από τα πολιτικά παιχνίδια και τις ιστορικές αντιπαλότητες των δύο λαών, οι απλοί άνθρωποι και οι Έλληνες και οι Τούρκοι πραγματικά δεν έχουν να χωρίσουν πια τίποτα. Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση και αγάπη των απλών ανθρώπων και από τις δύο πλευρές και είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Όσον αφορά στο θέμα των δηλώσεών μου για τον Κεμάλ, η αλήθεια είναι ότι είπα, πως είμαι περήφανος που κατάγομαι από την Θεσσαλονίκη και στην ίδια συζήτηση αναφέρθηκε η καταγωγή του Κεμάλ από την Θεσσαλονίκη και προφανώς τοποθετήθηκαν όλα μαζί. Κλείνοντας δεν έχω διάθεση να απολογηθώ σε κανέναν, από εκεί και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να βγάλει τα συμπεράσματά του. Σας ευχαριστώ όλους. Καλημέρα.»

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.