ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Άντζελα Δημητρίου ζήτησε από τον Σπαλιάρα να γίνει η 4.000 και κάτι!

Όταν η Άντζελα Δημητρίου χαλαρώσει και αφεθεί τότε από το στόμα της βγαίνουν μαργαριτάρια. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε την πρόσφατη ατάκα της περί ντόπιου και εγχώριου. Αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε να φορέσουμε κάποιο κράνος. Ο Γιάννης Σπαλιάρας από την άλλη ίσως χρειαστεί.

Καλεσμένη στο Namaste της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε η τραγουδίστρια και κλήθηκε να σχολιάσει με μια φράση συγκεκριμένα πρόσωπα της επικαιρότητας που της ανέφερε η παρουσιάστρια. Και ο Γιάννης Σπαλιάρας, το πρόσωπο του καλοκαιριού, δεν θα μπορούσε να λείπει. Όταν η Λαίδη είδε την φωτογραφία του έβαλε το πονηρό της μυαλό να δουλέψει και του είπε «Θα με περιμένεις ε;» εννοώντας προφανώς να μπει στην αλυσίδα των 4.000 και κάτι ψιλά.

Και δεν έμεινε μόνο εκεί. Τα καλύτερα τα κρατούσε για τον Αλέξη Τσίπρα, έναν πολιτικό που έχει χαρακτηρίσει καλύτερο ως άντρα από τον Απόστολα τον Γκλέτσο. Βαρύ ναούμ.

«Το λιονταράκι μου, πεθαίνω, τον λατρεύω. Έβγαλε και έρπη το μανάρι μου στα χειλάκια του.Τον λατρεύω, θα μας πάει σε λίγο στη φυλακή, όπως βλέπω. Το μανάρι μου, τα βρήκε άσχημα, τώρα πρέπει να τα φτιάξει.»

Toratora.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.