ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η ανατριχιαστική ιστορία από το παρελθόν της Ζωής Λάσκαρη! «Την χαστούκισε και μετά…»

Με αφορμή το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη το…περιοδικό Down Town της έκανε ένα αφιέρωμα.

Σ’αυτό το αφιέρωμα αναδημοσιεύτηκε μία δήλωση του Παντελή Παλιεράκη, ο οποίος ήταν υπεύθυνος τεχνικός στα στούντιο της Φίνος Φιλμ και δεξί χέρι του Φοιλεποίμενος Φίνου, στην οποία αποκάλυψε πολλά.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει το 1989 στο περιοδικό Πρόσωπα και αναδημοσιεύει το DownTown, ο Παντελής Παλιεράκης είχε αποκαλύψει για τη Ζωή Λάσκαρη:« Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τι περάσαμε με τη Ζωή. Ο Φίνος της νοίκιασε ένα διαμέρισμα και μετά της το επίπλωσε. Σε εκείνο το διαμέρισμα στεκόμουν κάθε πρωί και την περίμενα να κατέβει να την πάω στο γύρισμα, αλλά εκείνη δεν εμφανιζόταν ποτέ. Κοιμόταν, γιατί η Ζωίτσα όλο το βράδυ γλένταγε και χόρευε. Και που να καταλάβει ότι ένα ολόκληρο συνεργείο καθόταν και την περίμενε. Μια μέρα έσπασα την πόρτα του διαμερίσματος για να μπω μέσα γιατί δεν άνοιγε και άρχισα να την ψάχνω.

Βλέπω τη Ζωή ξαπλωμένη σε μια πολυθρόνα. “Τι με ξυπνάς τέτοια ώρα;” μου λέει. Την πήρα κοιμισμένη, την έβαλα στο sport μου αμάξι, την τύλιξα με μια κουβέρτα και την πήγα στο γύρισμα που γινόταν στην Πάρνηθα. Ο Φίνος κάποια στιγμή δεν άντεξε. Τη χαστούκισε φωνάζοντας έξαλλος: “Δεν υποφέρεσαι!”. Η Ζωή έβαλε τα κλάματα κι έπεσε στην αγκαλιά της γυναίκας του, Τζέλλας και ύστερα από λίγο ήρθε ο Φίνος και της ζήτησε συγγνώμη. Άπειρα τέτοια περιστατικά είχαν συμβεί με τη Ζωή. Αλλά πάντα ο Φίνος και η Τζέλλα τη συγχωρούσαν. Την είχαν σαν παιδί τους και μάλιστα κάποια στιγμή ήθελαν να την υιοθετήσουν».

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.