ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η ανάποδη θηλυκότητα της γυναικείας φύσης (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ο σχεδιαστής Rick Owens διάλεξε τον πιο περίεργο τρόπο να αναδείξει τα παπούτσια του στην πασαρέλα, με τα μοντέλα να είναι ενωμένα μεταξύ τους, με την μία να κρατάει στους ώμους της τα πόδια της άλλης.

Δεν επέλεξε ούτε εκκεντρικά ρούχα, ούτε «εξωγήινο» μακιγιάζ. Έκανε κάτι πολύ πιο πρωτοποριακό.

Τα "ίσια ανάποδα" σε... επίδειξη μόδας! (pics)

Ανέβασε στην πασαρέλα γυμνάστριες και χορεύτριες, οι οποίοι ήταν ενωμένες μεταξύ τους, με την μία να κρατάει στους ώμους της τα πόδια της άλλης. Ο Ρικ Όουενς έκανε για άλλη μια φορά τη διαφορά στις πασαρέλες. Στο πλαίσιο του ντεφιλέ του, στο Palais de Tokyo την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, τα μοντέλα κουβαλούσαν άλλα μοντέλα επάνω τους ως αξεσουάρ.

Τα "ίσια ανάποδα" σε... επίδειξη μόδας! (pics)

Ο τρόπος που τα μοντέλα παρουσίασαν τα ρούχα του σχεδιαστή συμβόλιζε την αγάπη, την ανθρωπιά, την ευαισθησία και τη θηλυκότητα της γυναικείας φύσης. Η κολεξιόν του για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2016 είχε να κάνει με λουριά και λωρίδες, τα οποία όπως επισήμανε ο ίδιος έχουν να κάνουν με την υποστήριξη και το κράτημα και τις σχέσεις που πρέπει να δεσμεύουν τους ανθρώπους.

Τα "ίσια ανάποδα" σε... επίδειξη μόδας! (pics)

Πέρα από τον θεατρική πινελιά που είχε το runway, ο σχεδιαστής, απέσπασε καλές κριτικές και για τις δημιουργίες του. Το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής αποτελούνταν από δερμάτινα σανδάλια στιλ “μονομάχου”, μπότες μέχρι το γόνατο και εφαρμοστά outfits σε γήινες αποχρώσεις.

Τα "ίσια ανάποδα" σε... επίδειξη μόδας! (pics)
Το μαύρο παίζει πάντα πρωτεύοντα ρόλο στις δημιουργίες του Όουενς, οι οποίες αυτή τη φορά είχαν να κάνουν το δέρμα, την οργάντζα και το μετάξι.
 
Τα "ίσια ανάποδα" σε... επίδειξη μόδας! (pics)
Δείτε το Video που ακολουθεί:

www.parapolitika.gr

 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.