ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

H αλήθεια μιας πρώην ανορεκτικής – Η 23χρονη που παραδίδει μαθήματα θέλησης στο Instagram (pics)

Όταν ήταν 14 ετών η  Μέγκαν Τζέιν έφτασε να ζυγίζει μόλις  29 κιλά. Οι γιατροί είχαν διαγνώσει πως είχε μόνο λίγες εβδομάδες ζωής, αλλά με λίγη τύχη και πολλή δύναμη η νεαρή Βρετανή κατάφερε να νικήσει την ανορεξία.

Σήμερα είναι 23 ετών και έχει γίνει σταρ στο Instagram, καθώς μέσω των φωτογραφιών της στέλνει ένα θετικό μήνυμα για την εικόνα του κάθε σώματος και καλεί τις γυναίκες να αγαπούν και να φροντίζουν το κορμί τους όπως είναι.

Η Μέγκαν διαβεβαιώνει πως πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές στην ζωή της:  «Ξεκίνησα να συγκρίνω το σώμα μου με των άλλων κοριτσιών όταν ήμουν μόλις 5 ετών και από εκείνη την ηλικία είχε καρφωθεί στο μυαλό μου αυτό το μήνυμα: Αδυνάτισε!», έγραψε στον λογαριασμό της.

«Όταν κοιταζόμουν  στον καθρέφτη και έβλεπα τις δίπλες στην κοιλιά μου και την κυτταρίτιδα στα πόδια μου έβλεπα  ένα εκατομμύριο πράγματα που δεν μου άρεσαν  και με έκαναν να μισώ τον εαυτό μου. Αλλά τώρα βλέπω επίσης την ευτυχία. Βλέπω την ομορφιά και πως αξίζει τον κόπο να είναι μία γυναίκα απολύτως φυσική», παραδέχεται.

Σύμφωνα με τη  Daily Mail, η κοπέλα χρειάστηκε να περάσει ένα ολόκληρο καλοκαίρι σε ινστιτούτο για νέους με διατροφικές διαταραχές προκειμένου να αναρρώσει.

Έτσι,  εκτίμησε και αγάπησε το φαγητό με αποτέλεσμα να πάρει περισσότερο βάρος από όσο θα έπρεπε σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στο  Upsocl.

Προσπάθησε για χρόνια να βρει το ιδανικό βάρος ώσπου αποφάσισε να υιοθετήσει την φιλοσοφία  «αποδέχομαι και αγαπών  το σώμα μου όπως είναι», που της έφερε καλύτερα αποτελέσματα.

Σήμερα,  χρησιμοποιεί το Instagram, όπου έχει πάνω από 540.000 ακολούθους για να  δώσει δύναμη στις γυναίκες. Και αν κρίνουμε από τα σχόλια που δέχεται, τα καταφέρνει μια χαρά…

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.