ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η αιχμηρή κριτική του Γιάννη Τσιμιτσέλη – Τι είπε για τον Γιώργο Λιάγκα

Τον Γιάννη Τσιμιτσέλη φιλοξενεί αυτό το Σάββατο ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή Join Us και ο ηθοποιός είπε… πολλά. Εμείς σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά ένα μικρό απόσπασμα.  
Για τις προσωπικές ερωτήσεις και την αποχώρησή του από συνέντευξη:

«Είμαι της άποψης ότι δεν φταίει η ερώτηση. Το θέμα είναι η απάντηση που δίνεται σε κάθε ερώτηση. Γενικότερα, όλα τα χρόνια αντιμετωπίζω τα πάντα με χιούμορ. Το παρασκήνιο αυτής της ερώτησης είναι το ουσιαστικό για τον ντόρο που έγινε αργότερα. Η ίντριγκα πάντα πουλάει.»

Για την κριτική του Γιώργου Λιάγκα:

«Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει μέτρο στην κριτική του. Η κριτική έχει και κάποιο όριο. Το να κάθεσαι και να μοιράζεις μια υποτίμηση για όλους ανεξαιρέτως… Δεν νομίζω ότι είναι καλό αυτό το τσουβάλιασμα που κάνει.»

Για την πατρότητα:

«Το παιδί είναι μια τεράστια αλλαγή προτεραιοτήτων. Ουσιαστικά, ένας πατέρας από ένα σημείο και μετά καταλαβαίνει ότι έχει παιδιά. Πριν από λίγο καιρό άρχισα να συνειδητοποιώ ότι αυτό είναι ένα παιδί και είναι δικό μου. Τώρα αρχίζει και επικοινωνεί. Όταν θα σου πει ένα μπαμπά και θα σε κοιτάξει, ή θα της πεις πάρε με αγκαλιά και θα απλώσει τα χεράκια. Υπάρχει μια δράση- αντίδραση και σου φαίνεται λίγο παράξενο. Και πιστεύω ότι κανένας πατέρας δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας, πριν γίνει πατέρας.»

gossip-tv.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.