ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η αγάπη της “μάνας” δεν πεθαίνει ποτέ: Μια συγκινητική ιστορία που θα ραγίσει τις καρδιές σας [Video]

Μάνα λέγεται αυτή που σε μεγαλώνει. Μπορεί να μην έχεις γεννηθεί από το δικό της σώμα, αλλά η καρδιά της έχει γραμμένο πάνω της το όνομα σου. Θα σε φροντίσει, θα σε υπερασπιστεί, θα ξορκίσει μακριά σου κάθε κακό.

Οι “μητέρες” έχουν μέσα τους κρυμμένη μια ηρωίδα. Παλεύουν με αντίξοες συνθήκες, με μόνο κίνητρο το καλό του παιδιού τους. Κι όταν αυτό το παιδί έχει ειδικές ανάγκες, τότε ο αγώνας τους είναι δέκα φορές μεγαλύτερος. Κι ο φόβος πως κάποτε θα το αφήσουν μόνο, βασανιστικός.

Η γιαγιά της ιστορίας μας, μεγαλώνει ένα “ιδιαίτερο” εγγόνι. Παλεύει με κάθε τι που το αφορά, αλλά δεν καταφέρνει να νικήσει την αρρώστια Εκείνη που απειλεί να την πάρει μακριά του, αφήνοντας το αβοήθητο και μόνο. Ξέροντας πως το τέλος της δεν είναι μακριά, η δυναμική “μάνα” δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Φροντίζει η καθημερινότητα του, να συνεχιστεί όπως όταν εκείνη ήταν κοντά του.

Και τα καταφέρνει. Γιατί οι μαμάδες όλα τα μπορούν. Ακόμη και να μείνουν “αθάνατες” ώστε να μην αφήσουν το παιδί τους ποτέ μόνο…

Το βίντεο που ακολουθεί, δημιουργήθηκε από τρεις μαθητές στη Σιγκαπούρη για την Ημέρα της Μητέρας. Η αγάπη που υπάρχει διάχυτη σε κάθε του δευτερόλεπτο, είναι τόσο καθηλωτική κι απόλυτη που θα σας συγκινήσει. Για την ακρίβεια, θα σας ραγίσει την καρδιά…

 

diaforetiko.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.