ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Αερολέσχη Ρόδου διοργανώνει το 1ο Αεροπορικό Φεστιβάλ Ρόδου στις  4 – 5 και 6 Νοεμβρίου 2017 στο Αεροδρόμιο Μαριτσών

Το μοναδικό αναγνωρισμένο Αεραθλητικό σωματείο της Δωδεκανήσου που μετρά ήδη 43 χρόνια ενεργής παρουσίας , στα πλαίσια της συνεχής προσπάθειας για την ανάπτυξη της Αεροπορίας και του Αεραθλητισμού στο νησί της Ρόδου αλλά και σε ολόκληρο το νησιωτικό σύμπλεγμα των Δωδεκανήσων, συγκεντρώνει για πρώτη φορά, όλες της Αεραθλητικές δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες στον τόπο μας,  με σκοπό την ανάδειξη τους και την παρουσίαση τους σε ένα ευρύτερο κοινό που επιθυμεί να ενημερωθεί και να ασχοληθεί με αυτές.
Οι επισκέπτες σε αυτό το Αεροπορικό τριήμερο θα μπορέσουν να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις μας,  να  δουν από κοντά τα αεροσκάφη μας και να πετάξουν με αυτά σε σύντομες  αλλά εντυπωσιακές πτήσεις γνωριμίας,  με τους πτυχιούχους πιλότους μας στα χειριστήρια,  να εξηγούν τις διαδικασίες σε κάθε φάση της πτήσης .
Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Αερομοντελισμού θα έχουν την ευκαιρία να  θαυμάσουν μια όμορφη στατική έκθεση  Αερομοντέλων αλλά κα να τα απολάυσουν να πετάνε με τους έμπειρους Αερομοντελιστές μας να τα κατευθύνουν.
Τα Αλεξίπτωτα Πλαγιάς ή αλλιώς Παραπέντε , θα έχουν και αυτά την τιμητική τους σε αυτό το πρώτο Αεροπορικό Φεστιβάλ αφού μια ομάδα από αθλητές  θα είναι παρόντες με όλο τον εξοπλισμό τους πρόθυμοι να λύσουν όλες τις απορίες των επισκεπτών για αυτό το πολύ διαδεδομένο τρόπο αθλητικής πτήσης που κερδίζει συνεχώς νέους φίλους και στο νησί μας.
Το 6ο σύστημα Αεροπροσκόπων Ρόδου συμμετέχει στις εκδηλώσεις με την εγκατάσταση και διάθεση προς χρήση από τους επισκέπτες,  ειδικά διαμορφωμένων εξομοιωτών πτήσης  δίνοντας την ευκαιρία στα νέα παιδιά να ανακαλύψουν τις  πολύ μεγάλες  «Αεροπορικές»  δυνατότητες  των ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα πολλές Αεροπορικές εκπλήξεις και εκτός των άλλων και μια εισαγωγική παρουσίαση των δημοφιλών πτητικών συσκευών drones αλλά και μια  πρώτη επαφή με τα υπερελαφρά αεροσκάφη.
Τέλος, οι επισκέπτες του Αεροδρομίου θα έχουν την τύχη να περιηγηθούν στους χώρους στάθμευσης των  ελικοπτέρων της Πολεμικής μας Αεροπορίας ,να  γνωρίσουν από κοντά τα πληρώματα τους και να ξεναγηθούν σε αυτά , στο πλαίσιο των εορτασμών προς τιμή του Προστάτη της Πολεμικής μας Αεροπορίας Αρχάγγελου Μιχαήλ.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη και εντελώς δωρεάν για όλους από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Σας περιμένουμε για μια αξέχαστη Αεροπορική Εμπειρία !

Περισσότερες πληροφορίες  και στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε στο www.rhodesaeroclub.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.