ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε στη φάρσα που την ήθελε νεκρή

Στην ιστοσελίδα της Wikipedia γράφτηκε το πρωί της Τρίτης από επίδοξους φαρσέρ η ‘’είδηση’’ του …
θανάτου(!) της Αθηνάς Οικονομάκου. Συγκεκριμένα η ψευδής είδηση ανέφερε λεπτομερώς το υποτιθέμενο τροχαίο δυστύχημα στο οποίο φερόταν να είναι η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύντροφό της στη Ζάκυνθο όπου έκαναν διακοπές .

Μετά από λίγο η η ψεύτικη είδηση κατέβηκε αλλά είχε ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και είχε αναπαραχθεί από ορισμένα μέσα.

Η Αθηνά Οικονομάκου έδωσε την δική της απάντηση μέσω του λογαριασμού της στο Instagram για αυτή την καθόλου αστεία και μακάβρια φάρσα:

«Χθες πληροφορήθηκα και με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα πως στο Wikipedia έχει γραφτεί η είδηση του θανάτου μου. Ναι, ναι με κάθε λεπτομέρεια… πού, πώς κτλ. Δεν ασχολήθηκα, η πληροφορία διορθώθηκε και όλα καλά. Αλλά μόλις είδα ότι το θέμα έχει ήδη δημοσιευτεί άρα ούτως ή άλλως δεν γλιτώνω την αναπαραγωγή του γι’ αυτό και αποφάσισα να μιλήσω εγώ σχετικά, πριν προλάβει να πάρει μεγαλύτερη έκταση και πάθει κάποιος δικός μου άνθρωπος «εγκεφαλικό». Αυτό που εγώ θέλω να τονίσω σε σχέση με το συγκεκριμένο περιστατικό είναι πως κάποια πράγματα δεν είναι παιχνιδάκι. Θέλω να ενημερώσω όλα αυτά τα κακόβουλα ή με κακή αίσθηση χιούμορ άτομα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και γράφουν σχόλια, στέλνουν εισερχόμενα από ψεύτικα προφίλ ή αναρτούν τέτοιες δημοσιεύσεις όπως την χθεσινή, να είναι πιο προσεκτικά. Πρώτον γιατί μπορεί άθελα τους να πληγώνουν κάποιους ανθρώπους και δεύτερον διότι πολύ εύκολα μπορεί να εντοπιστεί η θέση τους και Φαντάζομαι πως κάποιοι δεν θα δείξουν την απαραίτητη ψυχραιμία ούτε θα το αντιμετωπίσουν με μία δόση χιούμορ όπως έκανα εγώ. Αυτά»!

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.