ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γύρισαν την πλάτη στον Παναθηναϊκό οι «σύμμαχοί» του!

Μετά τη συνάντηση της Τρίτης (21/6) ανάμεσα στον Χρήστο Παναγόπουλο και τον Γιώργο Γκιρτζίκη με αντικείμενο την στελέχωση της νέας ΚΕΔ, ο Παναθηναϊκός ήθελε σήμερα κιόλας (Τετάρτη 22/6) να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των ΠΑΕ της Super League ώστε να συζητηθούν οι προτάσεις του και να σταλούν εν συνεχεία θεσμικά στην ΕΠΟ.

Σχετκό Περιεχόμενο
Παναγόπουλος: «Ο Γκιρτζίκης μου είπε “την Πέμπτη (23/6) το περνάω”»
ΣΧΕΤΙΚΑ
5 άρθρα
2 ομάδες, 1 πρόσωπο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιώργος Μποροβήλος, επιχείρησε δια περιφοράς να έρθει σε επικοινωνία με όλες τις ΠΑΕ ώστε να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις τους για τη συνάντηση αυτή.

Όπως τελικά προέκυψε, όλες οι ΠΑΕ ήταν αρνητικές στο να πραγματοποιηθεί η συνάντηση και είπαν «όχι» σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, πως εκφράστηκε παράλληλα και έντονη δυσαρέσκεια από τις ομάδες για το γεγονός πως οι «πράσινοι» λειτούργησαν εντελώς ανεξάρτητα και αυτόνομα και όχι συντονισμένα, όπως κάνουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και κυρίως η κίνηση των 12 «μικρών». Αρνητικός στη συνάντηση ήταν και ο Ολυμπιακός.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση από ΠΑΕ και όλοι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ την Παρασκευή.

Όμως είναι γεγονός πως εκφράζεται έντονη δυσαρέσκεια για τις ενέργειες του Παναθηναϊκού, όπως γεγονός είναι ότι εισπράττει μόνο αρνητικές αντιδράσεις για την πιθανότητα συνάντησης στη λίγκα, με θέμα τις προτάσεις που έκανε στον Γκιρτζίκη για τη νέα ΚΕΔ.

sdna.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.