ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γυναίκα ζούσε με ένα…προφυλακτικό στη σκωληκοειδή απόφυση!

Μια 26χρονη γυναίκα στο Καμερούν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονο πόνο στην κοιλιά και ναυτία. Έκπληκτοι οι γιατροί που την εγχείρησαν διαπίστωσαν πως είχε ένα… προφυλακτικό στη σκωληκοειδή απόφυση!

Η νεαρή γυναίκα είχε πάει στο νοσοκομείο με πόνο στη δεξιά πλευρά της κοιλιάς της. Ο πόνος ήταν τόσο έντονος που δεν μπορούσε ούτε να φάει ενώ είχε και πυρετό.

Εξετάζοντας και τα υπερηχογραφήματα από την κοιλιά της γυναίκας, οι γιατροί συμπέρανα πως είχε σκωληκοειδίτιδα και την έβαλαν εσπευσμένα στο χειρουργείο για να προλάβουν να αφαιρέσουν το πρησμένο όργανο πριν «σκάσει».

Την ώρα του χειρουργείο όμως τους περίμενε μια έκπληξη καθώς αφότου παρατήρησαν πως η σκωληκοειδής απόφυση δεν είχε τη μορφή που περίμεναν, στη συνέχεια βρήκαν μέσα της κι ένα… προφυλακτικό!

Όταν η ασθενής συνήλθε από τη νάρκωση, επιβεβαίωσε πως είχε καταπιεί ένα προφυλακτικό περίπου δύο εβδομάδες νωρίτερα. Δεν είχε ωστόσο συνδέσει τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούσαν με το περιστατικό αυτό.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι γιατροί εκτιμούν πως το προφυλακτικό κόπηκε σε κομμάτια ενώ κατέβαινε στη γαστρεντερική οδό κι ένα από αυτά «κόλλησε» στη σκωληκοειδή απόφυση.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.