ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απίστευτο: Γυναίκα στις ΗΠΑ ξύπνησε έπειτα από κώμα 4 μηνών -Στο μεταξύ γέννησε ένα αγοράκι

Για την Σαρίστα Γκάιλς οι τελευταίοι τέσσερις μήνες είναι ένα κενό διάστημα στη ζωή της. Όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν σε κώμα, έπειτα από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Αίφνης, έγινε το θαύμα και η 20χρονη από το Τενεσί των ΗΠΑ ξύπνησε και διαπίστωσε πως σε αυτό το διάστημα που εκείνη δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, είχε γίνει μητέρα, καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Στις 6 Δεκεμβρίου, η Σαρίστα ήταν 4 μηνών έγκυος όταν της συνέβη το ατύχημα. Οι γιατροί είχαν πει στην οικογένεια της Γκάιλς ότι μετά το ατύχημα οι πιθανότητες να βγει από το κώμα ήταν μόλις 10 τοις εκατό. Στα τέλη του Ιανουαρίου γέννησε ένα αγοράκι μόλις 500 γραμμαρίων.

Την Τετάρτη, η Σαρίστα άνοιξε τα μάτια της για πρώτη φορά μετά το ατύχημα, αναγνώρισε τον πατέρα της και είδε σε φωτογραφία τον γιο της, ο οποίος βρισκόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Το βρέφος έχει πάρει βάρος, ζυγίζοντας πλέον 3 κιλά.

«Η Σαρίστα ξύπνησε και επικοινωνεί μαζί μας ανοιγοκλείνοντας τα μάτια της ή σφίγγοντάς μας το χέρι. Δόξα τω Θεώ. Αναγνώρισε τον πατέρα της και της δείξαμε φωτογραφία του μωρού της και το είδε», ανάρτησε η οικογένειά της στο Facebook.

Μία θεία της κοπέλας δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC News ότι η οικογένεια της Γκάιλς κρατούσε ζωντανές της ελπίδες της παρά την αποκαρδιωτική διάγνωση των γιατρών. «Αυτοί είχαν χάσει κάθε ελπίδα. Εμείς όχι. Αγωνίστηκε σκληρά», δήλωσε η Μπέβερλι Γκάιλς.

Η 20χρονη είχε υποστεί κάταγμα στο κεφάλι από το δυστύχημα, το οποίο συνέβη όταν ένας φίλος της που οδηγούσε έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα.

 

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.