ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γυναίκα κατέγραψε κρυφά την εγχείρησή της και όσα άκουσε τη σόκαραν

Η Ethel Easter από το Τέξας των ΗΠΑ, για προσωπικούς της λόγους, αποφάσισε να καταγράψει κρυφά τη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Αυτό που αργότερα άκουσε, σίγουρα της προκάλεσε δυσάρεστη έκπληξη.

Η γυναίκα, τη στιγμή που βρισκόταν ξαπλωμένη στο χειρουργικό τραπέζι με ολική αναισθησία για επέμβαση κήλης, είχε κρύψει μια συσκευή εγγραφής στα μαλλιά της. Όπως αργότερα άκουσε, οι γιατροί έκαναν προσβλητικά σχόλια για το σώμα της, συγκρίνοντάς την με έναν χαρακτήρα από τη ταινία του 2009, Precious «Η Μονάκριβη».

Μια γυναίκα ακούγεται να ρωτά «είδατε τον αφαλό της;» και οι παριστάμενοι ξεσπούν σε γέλια και ένας γιατρός ανέφερε ότι λυπάται τον άντρα της.

Η Easter, είπε στο FOX26, ότι αποφάσισε να καταγράψει την επέμβαση, όταν έπειτα από μια επίσκεψη στον γιατρό της, εκείνη ξέσπασε σε κλάματα. Είπε, ότι ο γιατρός την ενημέρωσε ότι θα έπρεπε να περιμένει δυο μήνες για την εγχείρηση, κάτι που της προκάλεσε σοκ- δήλωσε ανήμπορη να περιμένει και περιέγραψε ότι ο χειρουργός ήταν «πολύ απότομος» και πως είχε θυμώσει λέγοντάς της «ποια νομίζεις ότι είσαι;».

Έπειτα από την αντίδραση αυτή, αποφάσισε να κρύψει μια κάμερα στα μαλλιά της, την ημέρα την επέμβασης. Ανακάλυψε ότι ο γιατρός και οι βοηθοί του, άρχισαν να τη «στολίζουν» κανονικά: «Μας έλεγε διάφορα γιατί δεν της κλείσαμε για την επέμβαση πριν από δυο εβδομάδες», ακούγεται να λέει. Ο ίδιος, είπε επίσης ότι η γυναίκα θα καλούσε δικηγόρο για να υποβάλει μήνυση ενώ κάποιος απάντησε: «Αυτό δεν είναι κάτι που λες στον γιατρό που πρόκειται να σε χειρουργήσει».

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.