ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γυμνός άνδρας εισέβαλε ουρλιάζοντας σε καφετέρια και εκλιπαρούσε τη σερβιτόρα να τον σκοτώσει (Video)

Ξάπλωνε στα τραπέζια και φώναζε: «σας παρακαλώ σκοτώστε με», όταν η επιθυμία του δεν έγινε πράξη, άρχισε να τα σπάει μέχρι που επενέβη η αστυνομία

Η καφετέρια στη Ρωσική πόλη Σαράτοφ, εκείνη την ώρα ήταν άδεια. Ξαφνικά η πόρτα ανοίγει και εμφανίζεται ένας ολόγυμνος άνδρας, με μούσι, ο οποίος εκλιπαρεί την σερβιτόρα, να τον σκοτώσει. Για να τη διευκολύνει μάλιστα ξαπλώνει σε ένα πάγκο, δίπλα από το παράθυρο.

Η σερβιτόρα όπως είναι φυσικό δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση και πηγαίνει πίσω από τον πάγκο. Εκεί πατάει το κουμπί του σιωπηλού συναγερμού που ενημερώνει την αστυνομία. Ο άνδρας σηκώνεται και πηγαίνει και ξαπλώνει στον πάγκο που σερβίρουν.

«Σας παρακαλώ σκοτώστε με, πρέπει να με σκοτώσετε» ουρλιάζει προς την σερβιτόρα, η οποία υποχωρεί πίσω από μια πόρτα. Ο άνδρας που αντιλαμβάνεται ότι η επιθυμία του δεν θα πραγματοποιηθεί, αρχίζει να πετάει τα πράγματα από τον πάγκο και να τα σπάει.

Η φοβισμένη σερβιτόρα με τρεμάμενη φωνή τον παρακαλάει να φύγει γιατί έχει καλέσει την αστυνομία. «όταν έρθουν αυτοί εγώ δεν θα είμαι εδώ» της απαντά και πάει βγει έξω. Όμως ήδη πίσω από την πόρτα βρίσκονται αστυνομικοί, πανέτοιμοι να επέμβουν.

Μόλις ανοίγει την πόρτα, του ορμάνε και τον ακινητοποιούν, ενώ ένας αστυνομικός με μια ένεση τον ναρκώνει και του περνάνε χειροπέδες. Στη συνέχεια τον βάζουν στο περιπολικό για να τον μεταφέρουν στο τμήμα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο άνδρας έχει ψυχολογικά προβλήματα, ή εάν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.