ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γυμνή διαμαρτυρία κατά της γούνας, στο Λονδίνο (VIDEO)

Επεισοδιακά ξεκίνησε η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου .. με μια γυμνή διαμαρτυρία ενάντια στην χρήση πραγματικής γούνας που οργάνωσε και φέτος, η PETA 

 Οι ακτιβιστές που μάχονται για τα δικαιώματα των ζώων έχουν βάλει τα τελευταία χρόνια στο στόχαστρο τους την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου και φέτος, η PETA κατάφερε να τραβήξει επάνω της την προσοχή που ήθελε, προκειμένου να στείλει το δικό της μήνυμα ενάντια στην χρήση της γούνας.Κι όμως, η γνωστή φιλοζωική οργάνωση έστειλε χθες τρία γυμνά μοντέλα στο Σόχο του Λονδίνου τα οποία και διαμαρτυρήθηκαν, υποστηρίζοντας πως οι φυσικές γούνες είναι αποτέλεσμα βασανισμού των ζώων και τοξικές για το ανθρώπινο σώμα, λόγω της επεξεργασίας που υφίστανται.

Φορώντας μαύρα στρινγκ, αντιασφυξιογόνες μάσκες και ψηλοτάκουνα σανδάλια οι τρεις γυναίκες κέντρισαν το ενδιαφέρον στην χθεσινή εκδήλωση στην «καρδιά» του Λονδίνου. Τα μοντέλα κρατούσαν στα χέρια τους πινακίδες στις οποίες αναγραφόταν ότι «η γούνα είναι τοξική».

Τελικά, οι κοπέλες απομακρύνθηκαν από τον χώρο με τη συνοδεία αστυνομικών, ωστόσο, κατάφεραν σίγουρα να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.