ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ – Πανελλήνιες διακρίσεις

Kάλπασε η ΚΟΥΛΛΙΑ, στα ΤΡΙΚΑΛΑ, Πανελληνιονίκης, με δεύτερη και Τρίτη θέση αντίστοιχα στα αγωνίσματα των 400μ και 200μ.

 Η αθλήτρια του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ μετά από εξαιρετική εμφάνιση ,στέφτηκε Πανελληνιονίκης,χαρίζοντας δύο μετάλλια στο σύλλογο της,ενώ ταυτόχρονα  κέρδισε πανάξια θέση, στην ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Σπουδαίες επιδόσεις και από τους ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΘΕΟΔΩΡΟ,και ΤΡΟΥΜΟΥΧΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ με πλασάρισμα στην πρώτη δεκάδα για τα αγωνίσματα 400μ και 200μ, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον,δεδομένου ότι οι συμμετοχές σε κάθε αγώνισμα,στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ξεπέρασαν τις 40.

Η επιτυχία ανήκει σους προπονητές μας που είναι δίπλα στους αθλητές με  οποιεσδήποτε συνθήκες,τους αθλητές για την προσήλωση τους ,υπερπηδώντας τις  μαθητικές δυσκολίες, και φυσικά τους γονείς τους ,που μας στηρίζουν και μας εμπιστεύονται.

 Με  μεγάλες προσδοκίες αναμένουμε τα επόμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, όπου ο ΕΥΔΑΜΟΣ θα έχει όπως πάντα  παρουσία ,με πολυπληθέστερη την αποστολή για το ΝΑΥΠΛΙΟ,ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄ στις 2 και 3 ΙΟΥΛΙΟΥ, με συνολικό αριθμό επτά αθλητών-αθλητριών.

 Ο Γ.Σ. ΕΥΔΑΜΟΣ με συνέπεια σοβαρότητα, και συνεχή προσπάθεια, θα συνεχίσει, να αναδεικνύει τα οφέλη του κλασσικού αθλητισμού στο νησί μας, και να εμπλουτίζει τις τάξεις των τμημάτων του,με  αθλητές παράγοντες ,προπονητές, και φίλους, που πιστεύουν στα υψηλά ιδανικά του.

13502098_10206574814834239_5653679076259473877_n

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.