ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Παραδέχεται τη σχέση του με πασίγνωστη παρουσιάστρια και μιλά πρώτη φορά γι’ αυτήν!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε χτες πρεμιέρα με το The 2night Show. Πρώτος καλεσμένος του ήταν οΓιώργος Λιάγκας, ο οποίος μάλιστα τον έκανε να μιλήσει πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Ράνια Θρασκιά, όπως αναφέρει τοPeoplegreece.com.

Η αρχή έγινε με τον παρουσιαστή του Πρω1νό, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη σύζυγό του όταν αποφάσισαν να κάνουν μαζί εκπομπή. «Ήταν δύσκολο πολύ στην αρχή. Θυμάμαι το τι ξύλο παίζαμε τις πρώτες μέρες κάτω από το τραπέζι, κλώτσαγε ο ένας τον άλλον ποιος θα μιλήσει. Είναι δύσκολο, δυο άνθρωποι με μια πορεία να είναι και ανδρόγυνο», δήλωσε ο ίδιος, δίνοντάς του πάσα να μιλήσει για τη σχέση του με τη Ράνια Θρασκιά, μια και όταν ήταν μαζί, βρίσκονταν στο πρωινό του Μεγάλου Καναλιού και πως οι δυο τους είχαν βρει τις ισορροπίες.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλο φανερά αμήχανος αρχικά, του ζήτησε να μην αναφέρει ονόματα, ενώ κατόπιν δήλωσε: «Είχα σχέση με μια γυναίκα που θα έπρεπε κάθε πρωί ενώ συζούσαμε να πηγαίνουμε να κάνουμε μαζί εκπομπή. Τις στιγμές του καυγά ήταν απίθανα δύσκολο γιατί δεν μπορούσα να το παίξω, να μπω στη διαδικασία αυτή…».

 

Ενώ λίγο μετά πρόσθεσε: «Σε εμάς ήταν τελείως διαφορετικά. Εσάς σας κρατάνε τα δεσμά του γάμου, έχετε παιδιά. Όταν είσαι σε σχέση σου φαίνεται πιο εύκολο να σηκωθείς να φύγεις. Ο γάμος σε κάνει να θέλεις να το διασκεδάσεις περισσότερο.

youweekly.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.