ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γρεβενά: Εξαπάτησαν ηγουμένη και άρπαξαν τις καταθέσεις (7.000 ευρώ) της Μονής!

Ο άγνωστος άνδρας έπεισε την 77χρονη μοναχή ότι έπρεπε να μεταφέρει τουλάχιστον 7.000 ευρώ σε έναν καινούργιο λογαριασμό, με την πρόφαση ότι έτσι θα προφυλάγονταν οι καταθέσεις του μοναστηριού

Ευκολόπιστη αποδείχθηκε η ηγουμένη της μονής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην περιοχή του Δασοχωρίου στα Γρεβενά, αφού πίστεψε έναν άγνωστο που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της και της συστήθηκε ως ο καινούργιος διευθυντής της τράπεζας στην οποία είχε λογαριασμό το μοναστήρι!

Ο άγνωστος άνδρας έπεισε την 77χρονη μοναχή ότι έπρεπε να μεταφέρει τουλάχιστον 7.000 ευρώ σε έναν καινούργιο λογαριασμό, με την πρόφαση ότι έτσι θα προφυλάγονταν οι καταθέσεις του μοναστηριού! Η ηγουμένη έστειλε τα χρήματα στον αριθμό λογαριασμού που της έδωσε με τηλεφωνική ταχυδρομική επιταγή και… δεν τα ξαναείδε!

Η απάτη έγινε την περασμένη Δευτέρα και οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Δεσκάτης που ανέλαβαν την έρευνα μετά την καταγγελία της 77χρονης μοναχής, διαπίστωσαν ότι ο λογαριασμός ανήκε σε μια 26χρονη και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της για απάτη. Ο  συνεργός της που έκανε το τηλεφώνημα δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη και η προανάκριση συνεχίζεται.

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.