ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γραφείο συνοδών «άρπαξε» 3,7 εκατ. δολάρια από Κινέζο – Του είχε τάξει την Μέγκαν Φοξ και άλλες δυο σταρ [εικόνες]

Eνα αυστραλιανό γραφείο συνοδών μηνύει Κινέζος επιχειρηματίας ο οποίος κατέβαλε κατόπιν συμφωνίας το ποσό των 3.7 εκατομμυρίων δολαρίων για να περάσει μια νύχτα με σταρς του Χόλιγουντ. 

Ο Yu Xu, όπως κατονομάζεται από την αυστραλιανή εφημερίδα Τhe Sunday Telegraph που επικαλείται δικαστικά έγγραφα πλήρωσε το αστρονομικό ποσό για συνευρεθεί με την ηθοποιό των Transformers, Μέγκαν Φοξ, το μοντέλο των Victoria Secret Κάντις Σουάνπολ και την κινέζα ηθοποιό και μοντέλο Yang Ying. 

Ο κ Yu ισχυρίζεται ότι η εταιρεία Royal Court Escorts που εδρεύει στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας του υποσχέθηκε γυναικεία συνοδεία διεθνούς κύρους και παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών χωρίς να υπονοεί ότι οι τρεις κυρίες είναι συνοδοί πολυτελείας. 

«Η συμφωνία ανέφερε ότι αν ο κ Xu κατέβαλε το ποσό των 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων οι Φοξ, Σουάνπολ και Ying θα του παρείχαν σεξουαλικές υπηρεσίες» αναφέρει στη μηνυτήρια αναφορά του ο Κινέζος επιχειρηματίας οποίος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν ένα μήνα μετά την υπογραφή του συμφωνητικού τα κορίτσια ήταν άφαντα. 

Ο Xu διεκδικεί το ποσό που κατέλαβε και μηνύει την εταιρεία για παραβίαση της δεοντολογίας, παραπλάνηση, εξαπάτηση και αδικαιολόγητο πλουτισμό» αναφέρει η μήνυση. 
iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.