ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Γονείς για πρώτη φορά Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας! [Photo]

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν εδώ και λίγες ώρες η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας, αφού στον κόσμο ήρθαν – νωρίτερα- τα δίδυμα παιδιά τους.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες ώρες η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας, αν και η αλήθεια είναι ότι μία λαχτάρα την πήραν, αφού η γνωστή φωτογράφος γέννησε πρόωρα, στον έβδομο μήνα.

Το ζευγάρι το βράδυ της Τρίτης πήγε εσπευσμένα στο ΙΑΣΩ όπου έγινε καισαρική για τα δύο δίδυμα, ένα κοριτσάκι βάρους 1.800 γραμμαρίων και ένα αγοράκι 1.500 γραμμαρίων, όπου χαίρουν άκρας υγείας.

Λόγω της πρόωρης γέννησης τους, τα μωρά θα μείνουν σε θερμοκοιτίδα για κάποιες εβδομάδες, ενώ η σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα θα βγει από το μαιευτήριο το πρωί του Σαββάτου. Να σας ζήσουν.

Η ευτυχισμένη μανούλα πριν λίγα λεπτά δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μία φωτογραφία από το μαιευτήριο που απεικονίζει δύο μπαλόνια, με το ένα να γράφει αγόρι και το άλλο κορίτσι όπως και τα μωράκια τους. «Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!! Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μας» έγραψε η γνωστή φωτογράφος που πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

inrevi_509648580.jpg

govastileto.gr

madata.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.